Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Brottningskompisar – Livet med dobermann

Brottningskompisar

Det börjar redan i sängen så fort de vaknar, på mig.

Sedan fortsätter det så tills de ska få frukost.

I det här huset har vi regeln att vi vilar efter frukost så jag får styra upp och locka upp dem på varsin sida om mig i soffan så de somnar sött en stund i alla fall.

För när de vaknar igen är det kört. Då flyger kuddar och filtar. Då krokodilas det så det smattrar om tänderna. Det knorras och morras och ljudas. Det är ben och tänder överallt. Om den ena av dem mot förmodan skulle tröttna så ser den andra till att starta upp brottningen igen.

När jag bestämde mig för att köpa valp efter Iris bästis Annas kullsyster så hade jag en förhoppning om att Iris och Sally skulle bli vänner. De är de nu, bästa brottarvänner och det här är nu en stor del av min vardag:
7april15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *