Elva tantiga hundår

Jag insåg just att det är Linas födelsedag i dag. Elva tantiga hundår skulle hon ha fyllt i dag…

Jag pratar ofta om Lina när DCM kommer på tal eller när jag pratar mentalitet eller rädslor med någon. Men sällan eller aldrig pratar jag om Lina för det jag borde prata om henne för, det jag saknar så mycket med just henne.

Att Lina gav blanka fan i världens alla bollar och tyckte att hon borde få fler köttbullar för att ligga ner med de andra bolltokarna för att ställa upp på alla bilder vi tog genom åren. (Här är det Expo, Anna och Iris som är bolltokarna med den missnöjda Lina)
18april2011.1

Att Linas öron var jätteskojiga när det blåste.
vikhog3

Hur Lina tiggde. När det inte funkade att stirra la hon upp en tass för att påminna om att ”här är jag, du bör mata mig nu”.
tiggelurlina
Hur hon helt ogenerat la upp tassarna på diskbänken men aldrig tog något. Hon bara stod där och försökte se oskyldig ut och jag vet inte hur många gånger jag väntat ut henne för att hon skulle ”avslöja” varför hon egentligen klev upp där.
linakorv3maj2011
linakorv4maj2011

Att Lina var så snäll att jag aldrig oroat mig när hon varit i närheten av barn. Hon har träffat så många hundrädda (både barn och vuxna) och alla älskade henne. Jag tror faktiskt inte att hon hade kunnat skada en människa, någonsin.
barnmars12

Älskade Lina vi saknar dig.
Lina8years1
melodifeb2012.3
lina29aug2012
linut

4 svar på ”Elva tantiga hundår”

 1. Lina tanten <3
  Tänker ofta på dig och Lina när jag har ett sånt där "moment" med Hedvig.
  Blir så tacksam över att jag fortfarande har min tant, och så ledsen att du inte fick ha din längre .
  Kram

  1. Jag vet vad du menar, jag tycker extra mycket om Hedvig bara för att hon är lite som Lina.

   Och jag är så glad att du har kvar din fina! Hoppas att hon stannar länge till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette