Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Låt mig hylla Ärlig! – Livet med dobermann

Låt mig hylla Ärlig!

Under en period nu har jag varit lite slö på att blogga. Anledningarna är många men det är INTE för att jag inte haft något att skriva om, tvärtom.

Men innan jag bloggar om något annat måste jag bara trycka in ett eget inlägg om våra ständiga små sommarvänner. Denna gång gäller det inte säsongsgrannarna i form av hästarna på sommarbetet i hagen utan någon som är här inne på tomten med oss; sädesärlan Ärlig och hans vänner (som alla heter Ärlig givetvis).

Ljuvliga små fåglar, orädda med ständig koll på vad hundarna gör och är. Ibland tänker jag inte ens på att Ärlig är där innan jag byter fokus.
5juni151

Jag gillar Ärlig. Sally gick efter honom i dag, det var som att hon upptäckte honom för första gången. Han flög någon meter, när Sally lunkade nyfiket efter flög han en bit till. Alltid så långt bort att jakten inte vaknade men tillräckligt nära för att bibehålla hennes nyfikenhet. Fantastiska lilla Ärlig!

I dag bjöd på en flyguppvisning av högre klass när han fångade en trollslända!

Vet dock inte vem han hade i munnen när jag zoomade in honom (vilket han verkade lägga märke till!)
5juni152

Ett svar på ”Låt mig hylla Ärlig!”

  1. Söta fåglar :) I stugan har Alf och Theo fågelvänner vid fågelbordet. De är så söta när de tittar på ner på vovvarna utan att bry sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *