Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Trasig klo – Livet med dobermann

Trasig klo

Jaha, när jag skulle klippa Iris klor i går upptäckte jag detta. En del av klokapseln på vänster baktass har slitits bort.
6juni151

Nu handlar inte detta om mig men jag kände ändå lite jävla-fan när det sedan min operation den 3 mars bara är en vecka sedan som jag inte längre går runt med ett öppet/oläkt sår i ljumsken. Nu kan jag springa, bada och göra allt jag inte kunnat på så länge. Att Iris ska sabba sin klo precis nu då… ja, det känns lite Murphy över det kan jag säga.

6juni152
Jag känner mig trygg med att undersidan av klon fortfarande är intakt, det är bara del av sidan som är borta, samt att den inte är loss hela vägen in. Iris haltar inte, har inte slickat på klon, verkar inte bry sig om eller vara medveten om att det ens är något med klon.

Kan det vara så att det faktiskt ligger ett litet tunt lager klo kvar överst? För det är ju mjukare men pulpan är absolut inte helt blottad.

Min plan är just nu  (förutsatt att inget förändrar sig) att ringa veterinären på måndag och boka en tid. Tills dess tar jag tacksamt emot tips och kommentarer på vad ni som varit med om detta förut tror/tycker om saken.

3 svar på ”Trasig klo”

  1. Är inte alls expert på klokapslar, men visst ser det ut som att där är ett tunt hornlager över pulpan. Så länge det inte stör henne och hon inte hoppas runt bland stenar eller galler eller liknande så borde det ju funka hyfsat normalt? Om jag får spekulera alltså ;)

  2. tror inte att det är någon fara med den klon.
    Coffees är helt vit o köttig. Och blodig.
    Iris klo kommer läka alldeles av dig självt.
    Kram ❤️

  3. Jag fick ta bort allt runt pulpan på min hund och fick rådet av veterinären att måla med nagellack för att stärka. Bör inte vara några problem när det är så lite som är borta. Måla med nagellack och håll koll så det inte blir svullet över tån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *