Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Djurpaketet – Livet med dobermann

Djurpaketet

För ett tag sedan fick vi vårt första paket från djurpaketet.se. Iris fattade rätt fort att den här lådan var mest till henne i hela världen och har hårdbevakat lådan sedan dess.
5dec151

Här är nästan hela innehållet i lådan på bild. Det borde finnas med ett tuggben på bilden också men det gav jag till hundarna som muta när jag ville kolla på en film härom kvällen. Hehe.
5dec152

Från början tyckte jag mest att det var en kul grej med djurpaketet men nu när vi fick det har jag insett att det blev mycket bättre än så. Hade jag gått till djuraffären själv hade jag köpt oförstörbara bollar. Eftersom vi redan har massor med oförstörbara bollar hade jag inte köpt något alls. Hur kul är det?

Jag visar vad jag menar med ytterligare några bilder på den luddiga kong-leksaken som låg med i lådan. Jag la nämligen upp den på bordet för att försöka ta en lite bättre bild på den. Sa till Iris att hon inte fick ta den. Ändå kom den där nosen smygandes direkt och det var även hon som till slut snattade den från bordet.
5dec153
5dec15.4
5dec155

När hon väl hade fått den så var hon så sjukt nöjd att hon bara trampade runt med den i munnen. Jag fick kommando-stanna henne och sen säga ”Stå!” med eftertryck för att hon fastna på den här bilden.
5dec156

Nu kanske någon tror att stackars Sally blev ledsen när hon inte hade något att bära runt på? Fel, lådan innehöll även en repboll och det är tydligen det roligaste som finns att donka sig själv i huvudet med en sådan!
5dec157

Men nu till det kanske bästa av allt; lådan gav mig motivation! Och det vill inte säga lite så här i det mörka pissvädret där jag knappt kan uppbringa lusten att gå en långpromenad med hundarna just nu. Plötsligt blev jag sugen på att lägga spår och köra uppletande med dessa saker som spårslut och motivationshöjare. Dessutom älskar jag paket och överraskningar så kanske det inte bara var hundarna som tyckte att lådan var kul haha!

5 svar på ”Djurpaketet”

  1. Oh! Kul :D jag har en liknande prenumeration men ett annat företag :) din verkar vara mer ”prylar” i. I våran är det inriktat på naturligt tugg och godis och giftfria leksaker :) jättekul tycker vovven när lådan kommer en gång i månaden! :D Blir oxå motiverad som du skrev, kul med paket hihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *