Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Att träna IPO. Själv. – Livet med dobermann

Att träna IPO. Själv.

I dagarna har vi varit ute på Solna Sundbybergs BK och tränat lite. (Äntligen!) Sedan jag var där senast har de fått upp indiantält på planen och det började genast suga i IPO-tarmen. Problemet är bara att jag var ensam där…

Tur att själv är bästa dräng och man kan gå från att vara hundförare och sätta Iris på ett bord (enda chansen för mig att kontrollera att hon inte tjuvar) och sen gå bort och vara min egen figge, haha!

Vi lyckades även dagen efter lura dit en vän och låta honom stå i indiantältet med direktivet ”stå bara still här och håll i den här kudden”.

4 svar på ”Att träna IPO. Själv.”

  1. Hej! Har ett förslag om du är intresserad! :) jag bor i Sumpan och har ett tag velat prova lite skyddsträning med min papillon (skojj träning/aktivering för honom) men är inget vidare insatt i den typen av träning själv. Vi kanske kan träffas på klubben och hjälpas åt? Jag kan vara figge för dig och du hjälper mig med lite kul träning? Maila mig om det låter intressant :)

    1. Va skojigt! Klart vi ska göra det! Inte för att jag kan så där supermycket själv men roligt att ses och testa!

      1. Vad kul! :D Hehe du kan mer än jag iallafall eftersom jag kan i princip noll :) men vet att det innefattar skällande och kampa. Min killes favvogrejer så han borde älska det ;) kul att träna ihop iallafall! Du kan väl maila mig om tider det passar dig? Jag är ibland ledig hela dagar och slutar tidigt vissa dagar. Jobbar ibland helg men oftast ledig då :)

  2. Vilken tuff kompis du har! Alla mina kompisar skulle springa därifrån gråtandes :-P
    Skönt att du om det krisar kan vara din egen figurant och träna ändå! :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *