Att träna IPO. Själv.

I dagarna har vi varit ute på Solna Sundbybergs BK och tränat lite. (Äntligen!) Sedan jag var där senast har de fått upp indiantält på planen och det började genast suga i IPO-tarmen. Problemet är bara att jag var ensam där…

Tur att själv är bästa dräng och man kan gå från att vara hundförare och sätta Iris på ett bord (enda chansen för mig att kontrollera att hon inte tjuvar) och sen gå bort och vara min egen figge, haha!

Vi lyckades även dagen efter lura dit en vän och låta honom stå i indiantältet med direktivet ”stå bara still här och håll i den här kudden”.

4 svar på ”Att träna IPO. Själv.”

  1. Hej! Har ett förslag om du är intresserad! Smile jag bor i Sumpan och har ett tag velat prova lite skyddsträning med min papillon (skojj träning/aktivering för honom) men är inget vidare insatt i den typen av träning själv. Vi kanske kan träffas på klubben och hjälpas åt? Jag kan vara figge för dig och du hjälper mig med lite kul träning? Maila mig om det låter intressant Smile

      1. Vad kul! Grin Hehe du kan mer än jag iallafall eftersom jag kan i princip noll Smile men vet att det innefattar skällande och kampa. Min killes favvogrejer så han borde älska det Wink kul att träna ihop iallafall! Du kan väl maila mig om tider det passar dig? Jag är ibland ledig hela dagar och slutar tidigt vissa dagar. Jobbar ibland helg men oftast ledig då Smile

  2. Vilken tuff kompis du har! Alla mina kompisar skulle springa därifrån gråtandes Razz
    Skönt att du om det krisar kan vara din egen figurant och träna ändå! Yes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette