Vi kör ett IPO1 program och kan ju!

För rätt länge sedan frågade Melissa om jag ville komma och träna en dag i Enköping hos Frida och Jonas på Sundbergs Hundtjänst. Klart att jag ville! Betalade in pengar för dagen samma dag som jag hämtade ut Sally från djursjukhuset igen. Ingen tanke på att det inte skulle vara good to go när det väl var dags för träningsdag.

När dagen väl kom så insåg jag att det inte läge att plocka ut Sally med sitt färska ärr på magen på en IPO-plan. Det var bara att växla om i skallen och presentera Iris som min träningskompis för dagen. Hunden som nästan kan allt fast vi aldrig kommit någonstans ändå.

Visade sig att dagens instruktörer var grymma! Lyssnade och verkade verkligen ansträngde sig för att göra individuellt och känna in oss. Därför var det extra skoj när Frida frågade mig ”Men ska vi inte köra igenom en IPO 1 med Iris då?” Klart vi skulle, hur svårt kan det vara liksom? Så vi körde, med en teaterviskande coach bakom ryggen som sa saker som ”Nu väntar du på klartecken från domaren” och ”Nu kan du går bort till figuranten”. Under tiden ronderade Iris, skällde på figgen, kallades ut, hann upp figgen på flykten, transporterade figurant (aldrig gjort förut och första gången gick Iris huvud som visp, matte-figge-matte-figge-matte får jag verkligen kolla bort matte?!) Jättekul och jättenyttigt för mig, Iris var också väldigt nöjd, IPO är det skojigaste som finns!

Som vanligt hade jag med mig kameran även om en del växlande väderlek gjorde att jag fotade ovanligt sparsamt för att vara jag. Mest av allt hade jag ju velat ha bild på oss när vi tränade men jag fick några fina på de andra istället!

Melissa, Sid och Jonas
17april161

Coola killen och alla hans snören och linor
17april162

Sid visste att det var hans ärm!
17april163

En glad och flygande Frida!
17april169
17april168

Sids brorsa Spencer aka han som alltid är gullig och matte Emy var också med, de tränade lydnad och fick öva på stadga och var duktiga!
17april1615
Frida hade bra tips och jag både gillade och fattade hur hon tänkte. Funkade dessutom finemang på Spencer.
17april1616

En väldigt glad rottweiler testade det här med att bita kudde för första gången i sitt liv, man kan lugnt säga att hon hakade på direkt! Gulliga vovve!
17april165
17april164
17april167

Plötsligt hördes ljud från som lät som att de kom direkt från avgrunden. Vem fan var det som hade hämtat in ett monster på planen och vem åt monstret på? Det var bara den här mallen som kampade med husse och han var skitduktig och hade hyfsat bra fart inne på planen! Haha!
17april166
17april1614

Mia Dunder och hennes vovve Hanna var jätteduktiga! Full fart och krokodilbett! Skitsnyggt.
17april1610
17april1611
17april1613

Den härliga looken ”Den här är fan min!”
17april1612

Hoppas vi gör om det, jag var väldigt nöjd med dagen och fick så där skön träningslust och motivation!

2 svar på ”Vi kör ett IPO1 program och kan ju!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette