Känd mental status

I dag har Sally varit ute på Värmdö BK och genomfört sin mentalbeskrivning! Äntligen kan man säga, Iris var ute när hon var 13 månader och Sally är nu… 22 månader! Jaja.

Sally var andra hund ut och jag hade väl mina aningar om hur det skulle gå. Det som överraskade mest var hennes sociala osäkerhet, hunden som alltid vill pussa på alla på tunnelbanan och ligga i knät på precis alla ville inte alls följa med testledaren eller leka avståndslek. Jag stod med stora förvånande ögon. Däremot kampade hon gärna med, sprang fram till och var nyfiken på.

Sally fick hjälp fram till överraskande overallen men klarade läskiga ljudet själv. Tyckte spökena var läbbiga men nosade av dem och visade bara lite aggressivitet. De delarna var jag inte så särkilt förvånad över. Sally är inte stenhård men nyfiken även i vardagen.

Skotten berörde henne inte alls. Skojigt och inte heller förvånande, det sprängs och smäller här hemma rätt ofta då de byggs hus till förbannelse i närområdet.

Jag filmade kalaset. Satte GoPro-kameran på bröstet. Det gick rätt bra att filma så, några gånger när jag böjde mig ner böjde jag bort kameran och de gånger Sally hamnade bakom mig, ja då är det ju så där spännade film. Kameran plockade upp alla ljud och prassel som jag gjorde men inte så mycket annat förut om när jag stod helt still. Så skotten när vi lekte kom till exempel inte med, bara de passiva. Därför smackade jag på musik på typ hela filmen, hehe.

2 svar på ”Känd mental status”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette