Vi skiter i reflexer

2 Dec 2016 by Madeleine, No Comments »

De senaste vintrarna har jag gått från att använda reflexer till blinkhalsband på hundarna. Produkten är så sabla bra att alla hundägare borde ha dem på sina hundar!

Jag vet inte hur länge de blinkar utan att behöva laddas och jag vet inte hur många människor vi mött som kommenterat på hur långt avstånd de sett hundarna. Hundägare som kommer fram och frågar vad jag har på hundarna för att de också vill ha likadana halsband.

Bilderna nedan är från en snöig rasthage där mina svarta odjur syns rätt bra mot det vita men när vi är där utan snön som lyser upp, då är det bara två rosa blink som gör att de syns och syns riktigt bra i mörkret! Det går inte ens att jämföra med trötta ”vanliga” reflexer. Jag är så vansinnigt nöjd!
2dec16
Nu när det varit lite halt och jag är ute och knatar med två dobermann på hal is har jag tänkt på det så många gånger att om jag skulle ramla omkull så skulle eventuella hundar på rymmen i trafiken synas hur bra som helst. (Planerar inte att det ska hända..)

Mina halsband kommer från Djurpaketet.se där man kan köpa halsbanden som en tilläggsprodukt för 99 kronor. Har inte lyckats hitta ett bättre pris på nätet eller i butik faktiskt! Kolla här.

Taggar:, ,


Leave a Reply

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Följ dobermannlivet på:

Livet med dobermann gillar:

Taggar

Search

Arkiv

Senaste kommentarer

   Beat diabetes   Diabetes diet