Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vi skiter i reflexer – Livet med dobermann

Vi skiter i reflexer

De senaste vintrarna har jag gått från att använda reflexer till blinkhalsband på hundarna. Produkten är så sabla bra att alla hundägare borde ha dem på sina hundar!

Jag vet inte hur länge de blinkar utan att behöva laddas och jag vet inte hur många människor vi mött som kommenterat på hur långt avstånd de sett hundarna. Hundägare som kommer fram och frågar vad jag har på hundarna för att de också vill ha likadana halsband.

Bilderna nedan är från en snöig rasthage där mina svarta odjur syns rätt bra mot det vita men när vi är där utan snön som lyser upp, då är det bara två rosa blink som gör att de syns och syns riktigt bra i mörkret! Det går inte ens att jämföra med trötta ”vanliga” reflexer. Jag är så vansinnigt nöjd!
2dec16
Nu när det varit lite halt och jag är ute och knatar med två dobermann på hal is har jag tänkt på det så många gånger att om jag skulle ramla omkull så skulle eventuella hundar på rymmen i trafiken synas hur bra som helst. (Planerar inte att det ska hända..)

Mina halsband kommer från Djurpaketet.se där man kan köpa halsbanden som en tilläggsprodukt för 99 kronor. Har inte lyckats hitta ett bättre pris på nätet eller i butik faktiskt! Kolla här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *