Det är hundhår i min säng

26 Okt 2016 by Madeleine, 4 Comments »

Jag vet att alla inte är förtjusta i att ha hundarna i sängen, till viss del kan jag förstå er som är av den åsikten. Man slipper grus i sängen, lakanen ser något renare ut när det inte kryllar av svarta hundhår på dem. För att inte tala om hur svårt det är att sova tillsammans med en annan människa med två dobermann i sängen. De tar ju all plats och uppmärksamhet samtidigt!

Själv kör jag enligt samma koncept som vid hundar vid matbordet, dvs de får vara där hur mycket de vill så länge jag kan säga åt dem att gå vid behov. Mina hundar kan med andra ord sova utanför mitt sovrum när jag bestämmer att de ska det.

Men jag skulle inte byta bort alla morgnar med kram-Sally och överlyckliga Iris som är lika glad varje morgon att vi ska spendera ännu en dag tillsammans! Då bäddar jag hellre rent mer än en gång i veckan om det behövs. Dammsuger eller sopar golvet oftare.

En typisk morgon ser ut så här i selfiemode. Sally som vill kramas och helst snutta på en filt samtidigt, sen kommer Iris och ska slicka på mig och Sally ligger still och sträcker upp nosen och hoppas att Iris ska pussa henne också!
26okt16

Taggar:, ,


4 Comments

  1. Vanna skriver:

    Hur söt är inte Sally!

  2. Alfrida skriver:

    Min labrador ska alltid vara lilla skeden… Och sova under täcket!

Leave a Reply

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Följ dobermannlivet på:

Livet med dobermann gillar:

Taggar

Search

Arkiv

Senaste kommentarer

   Beat diabetes   Diabetes diet