Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 En vecka utan Iris – Livet med dobermann

En vecka utan Iris

Den senaste veckan har jag varit på Mallorca. Jag kom hem igen strax före midnatt i tisdags.

En vecka utan Iris. Det är töntigt hur mycket man kan sakna en hund. För jag saknade Iris jättemycket! Jag saknade ju självklart Lina också men inte på samma sätt. Jag var helt övertygad om att Iris satt hemma och kände likadant som jag; att hon ville att jag skulle komma hem och tänkte på mig jättemycket. Undrade vad jag gjorde och sånt. Jag känner mig lite som en själsfrände med Iris, det bara är så.

Husse vet hur jag känner, när han kom och hämtade mig på flygplatsen i går hade han med sig Iris i bilen. När vi kom till parkeringen släppte han ut henne så att vi fick pussa varandra mycket, mycket! Då var jag så lycklig över att få se henne igen att det kom en tår. (Sen råkade Iris bita mig i läppen så det började blöda och då kom det en tår till fast av smärta.)

Väl hemma blev Lina också jätteglad att se mig och jag fick många pussar av henne också, fast utan att det gick hål på mig. Lina pussas fint och försiktigt och svansen snurrar inte med samma helikoptersnurr som på Iris, mer värdighet på Linas glädje helt enkelt.

Sist men inte minst visar jag er en bild som min syster tog på mig strax efter att jag köpt det enda jag köpte med mig hem från Mallorca. Inga nya kläder, smycken eller souvenirer här inte!

7 svar på ”En vecka utan Iris”

  1. ”Då var jag så lycklig över att få se henne igen att det kom en tår. (Sen råkade Iris bita mig i läppen så det började blöda och då kom det en tår till fast av smärta.)”

    Haha ni är så härliga! Skoj att ni är hemma igen och kanske jag också viftar på min svans och biter dig när vi ses imorgon. En stor bamsekram ska du få i alla fall :)

    1. Det ska bli kul att ses i morgon! Att du kommer till RM:et och dessutom ska tävla OCH ska kramas på det, can’t wait! ;-)

  2. Härligt med en veckas semester, men förstår att det är jobbigt att vara ifrån sina älsklingar. En sådan skylt har vi också, men den sitter dock på dörren till dotterns rum, hon älskade den skylten av någon anledning. Tror det var spännande med tjuven som är på.
    Syns imorgon : )

    1. Jag hade bestämt för mig att jag sett den där skylten förut på några bloggar. Fin! :)

      Ska bli otroligt kul att ses i morgon! :yes:

  3. Vad härligt med en veckas utlandssemester! :)
    Jag förstår hur du menar med Iris och Lina, då jag har lite samma här hemma..
    Jag tycker otroligt mycket om min fina gumma Himeko, men Abbe är lite som min själsfrände!
    Vi passar som gjutet ihop, jag och min vita bumbibjörn!

    1. Det var härligt att vara på semester också 8-), men jag hade gärna haft med mig Iris. Vi hade kunnat simma i havet tillsammans!

      Vita bumbibjörnen! :inlove:

  4. Jag förstår dig, jag kan sakna hundarna så det gör ont. Min andra hälft tycker jag är så löjlig, men Siri har blivit så speciell för mig. Det är Leya också men på ett helt annat sätt. De är härliga vår djur, vad skulle vi göra utan dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *