Funderingar på nya valpen

15 Sep 2017 by Madeleine, 10 Comments »

Yes, det ska komma en nykomling till flocken. Denna gång blir det dock inte en dobermannvalp som ska flytta in utan valp av annat slag.
kattperson

Följaktligen kommer det nu när jag börjar blogga igen bli en del fokus på kombinationen dobermann och tjock mage följt av dobermann och bebis.

Taggar:, , ,


10 Comments

 1. Renee Nordelöf skriver:

  Det kommer gå så himla bra! Grattis till det lilla som är på väg

 2. Sandra skriver:

  Åh grattis 😄😄😄😄

 3. Satu "Adobex" skriver:

  Wow du ser underbar ut Madeleine, stort lycka till nu för den här resan!!

 4. Dannielle skriver:

  Största grattiset och ett ännu större lycka till, ska bli kul att följa er alla på denna resan! <3

 5. Hille skriver:

  ÅH vad roligt, STORT GRATTIS In Love In Love In Love
  jag är övertygad om att du kommer ha två mycket bra barnvakter till bebisen. Winken meddelade alltid oss att någon av barnen vaknat eller att det var något, typ en sekund innan vi hörde nått Heart Dog Heart

Leave a Reply

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Följ dobermannlivet på:

Livet med dobermann gillar:

Taggar

Search

Arkiv

Senaste kommentarer

   Beat diabetes   Diabetes diet