#dobermanandbaby

30 Sep 2017 by Madeleine, 2 Comments »

När jag la upp bild på gravidmagen på instagram var det bland annat under #dobermanandbaby

Kollade vilka andra bilder som lagts upp under samma # och satt och log åt alla fina bilder på små knoddar och deras dobermannkompisar.

Kolla bok tillsammans, vara ute tillsammans, kika ut tillsammans… sitta och hoppa på ryggen på hunden när mamma filmar och hejar på – WTF?!

Helt plötsligt var det inte alls kul eller gulligt längre. Jag ville bara gråta. Hittade fler filmer på t ex småbarn som går fram till sovande hund och drar den i nosen, hunden rycker till och går därifrån. Så gosigt att det måste läggas upp på insta?

Så otroligt orättvist mot hundarna och så otroligt konstigt och dumt av ägarna. Aldrig att det kommer att läggas upp sådana instagramuppdateringar från denna flock!

Taggar:,


2 Comments

  1. Therese skriver:

    Nä.. inte från denna heller. Här ska det läras ömsesidig respekt för alla levande ting!

  2. Linda skriver:

    Jag förstår inte hur man kan tycka att det är något som är värt att lägga upp. Det är ju bra att hundarna är snälla som accepterar det, men vad tänker ägarna med egentligen? Stackars hundar….

Leave a Reply

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Följ dobermannlivet på:

Livet med dobermann gillar:

Taggar

Search

Arkiv

Senaste kommentarer

   Beat diabetes   Diabetes diet