Höst med hund

Höst. Årstiden då du varje år står där ute i regnet och mörkret och inser att det är nu vanligt folk slipper vara ute och vi hundägare bara får bita ihop det närmaste halvåret.

Första och sista promenaden i mörker. Oavsett nederbörd eller temperatur.

När alla andra skyndar in i genom porten för att det regnar står du 50 m ifrån och vet inte om du ska svära eller be till högre makter under tiden som hunden är upptagen med att snurra runt, runt i jakten på den perfekta bajsplatsen. Kom igen nu, bajsa bara Iris!!

Kanske är det därför de fina höstdagarna känns så otroligt extra härliga? När man som hundägare får njuta av allt de vackra tillsammans med sina vovvar.

Och till sist, den eviga hopplösa kampen; letandes efter hundbajs stirrandes ner i höstlöven! Jag vet att bajset ligger där men jag ser det inte!

2 svar på ”Höst med hund”

    1. Haha! Ja man ”måste” ju plocka upp något när folk ser en också. Stå där med bakspåren och sen bara ge upp och gå går ju inte 😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette