Nyår 2017

Nyårsafton. Dagen då jag åkte till rastgården med hundarna för att rasta dem på inhägnat ställe om det skulle smälla av en raket eller två när vi var ute. Bara för att vara på säkra sidan.

Vi var där precis när det började skymma och ungefär samtidigt som jag började fundera på att åka hem small en raket i närheten. Det ekade mellan husen och Sally stannade upp direkt och vände nosen mot ljudet. Vad Iris gjorde precis i det ögonblicket vet jag inte för hon var bakom min rygg.

Jag vet bara att sekundera precis efter smällen stod jag och tittade på mina två hundar som tuffade runt med varsin gul boll i munnen med glada svansar och nosade på kissfläckar.

Den första smällen blev den sista, efter det åkte vi hem. Ser inget syfte med att stanna kvar och vänta på fler raketer.

Nu sitter vi hemma i soffan och för en stund sedan smällde det massor där ute igen. Sally reste på huvudet, Iris sov vidare.

Så skönt att inte behöva anpassa nyårsafton efter dem. Så skönt att de inte mår dåligt av dagen. Minna så väl nyårsaftnar med Lina som var rädd när det smällde.

Jag hoppas att så många hundar som möjligt får en bra nyårsafton. Vi tar det lugnt hemma i soffan resten av kvällen vi.

Kanske blir det nyårslöfte att blogga mer 2018?

2 svar på ”Nyår 2017”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette