20 cm tarm

När klockan började närma sig 18 igår insåg jag att det hade gått så lång tid att det nog hade blivit en stor operation till.

Mycket riktigt, när veterinären som opererat Sally ringde upp mig så var det för att berätta att bölden de hittat legat i själva tarmen och för att få bort den hade hon behövt ta bort 20 cm tarm. Dvs en större operation än den för en vecka sedan. Det kändes tungt faktiskt.

Jag började förbereda mig mentalt på det värsta jag kunde tänka mig. Att detta kanske inte skulle gå bra och att Sally inte skulle överleva och att det dessutom skulle bli dyrt.

Idag tog det längre än vanligt innan veterinären ringde för dagens rapport. Men när hon väl ringde så var det för att berätta att Sally mådde oförskämt bra och åt vällingmat med god aptit. Så otroligt, otroligt skönt. Så skönt att äntligen få gråta glädjetårar!

Klarar hon det här nu så får hon komma hem redan imorgon! Jag tokstädar och kittar hennes avgränsade område redan nu så allt är klart när fröken anländer.

3 svar på ”20 cm tarm”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette