Iris varvar upp på beställning

I dag var jag ute på Sjöhaga igen. Ljuvligt väder och kväll! Team Diragos tränade som vanligt och bebisen och jag tittade på.

Den senaste tiden har jag tränat lite lydnad med Iris i rastgårdar och på parkeringar när vi varit ute och gått. Hon går som en liten stjärna. Men så vet jag ju att så fort det inte bara är hon och jag och vi hamnar på en träningsplan och ska göra samma sak så händer det, Iris varvar upp som en tok.

Så för att få lite ordentlig träning körde vi vår lydnad där på gräset och precis som vanligt blev Iris knasig. Det som funkar för att få henne att skärpa sig på andra ställen funkar inte i tävlingslik situation.

Sen kan vi ju inte de nya lydnadsmomenten exakt heller men det är ju bara att dela upp och lära om. Man kan nöta med Iris, hon tröttnar inte så fort. Sist men inte minst är det nyttigt som fasen att träna på Sjöhaga, man får bra feedback!

Bebisen låg på filt och var snäll hela kvällen. Förutom när jag och Iris tränade men då blev det premiär-titt på Babblarna, fest!

Som vanligt kul att kika på Diragos-gänget när de tränar. Det råder lugn och ordning på planen. Här nedan är lite blandade bilder på gänget
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette