Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris varvar upp på beställning – Livet med dobermann

Iris varvar upp på beställning

I dag var jag ute på Sjöhaga igen. Ljuvligt väder och kväll! Team Diragos tränade som vanligt och bebisen och jag tittade på.

Den senaste tiden har jag tränat lite lydnad med Iris i rastgårdar och på parkeringar när vi varit ute och gått. Hon går som en liten stjärna. Men så vet jag ju att så fort det inte bara är hon och jag och vi hamnar på en träningsplan och ska göra samma sak så händer det, Iris varvar upp som en tok.

Så för att få lite ordentlig träning körde vi vår lydnad där på gräset och precis som vanligt blev Iris knasig. Det som funkar för att få henne att skärpa sig på andra ställen funkar inte i tävlingslik situation.

Sen kan vi ju inte de nya lydnadsmomenten exakt heller men det är ju bara att dela upp och lära om. Man kan nöta med Iris, hon tröttnar inte så fort. Sist men inte minst är det nyttigt som fasen att träna på Sjöhaga, man får bra feedback!

Bebisen låg på filt och var snäll hela kvällen. Förutom när jag och Iris tränade men då blev det premiär-titt på Babblarna, fest!

Som vanligt kul att kika på Diragos-gänget när de tränar. Det råder lugn och ordning på planen. Här nedan är lite blandade bilder på gänget







Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *