Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Rasmästerskap, spåret – Livet med dobermann

Rasmästerskap, spåret

Jag skulle ha varit sökfigge men eftersom det inte bidde några sökhundar så fick jag hjälpa till att vara spårläggare istället. Hur det gick vet ni ju redan och hela upplevelsen gjorde mig så snurrig att jag glömde fota. Både spår och lydnadsdelen. Det bidde mest publik och annat som fastnade på bild.

Uppsamlingsplatsen för dobermannvalpar och spårsnitslarna såg ut så här t ex.

Här kommer jag med Camillas och mina snitslar efter spåret. Varför jag står på ett ben vet jag inte men ni kan beundra the husbil i bakgrunden. Jag tycker att det syns på mig att jag just sabbat ett spår…

Äger man en dobermann så är det färgen svart och se glad ut som gäller. Eva och Elaine, Eleonor med Molecularis Akilles Exor och sittande i gräset; Susanne och hennes Secret Dreams of Sirius-hund.

Kaffepaus och hundprat. Från vänster Hille med hunden Winken, Fia med sin hane från Mezzrow’s, Anders, Heléne med Midde (liggade bakom bänken), Magnus och Vonkan.

Vinnarna fastnade i alla fall på bild! Lägre vanns av en söt cocker spaniel, högre togs hem av Jean Dark Jackpot och husse Bennie och i elitklass var det en tjusig schäfer som vann.

Kvällen avslutades med grill utanför vår husbil. Hille, Anders och hundarna anslöt och födelsedagsbarnet Hille visade glatt upp det medhavda myggmedlet. Sen var det fokus grillat, vitlök i mängder och i allt, potatissallad, mer vitlök, bröd, kladdkaka med hallon och en väldig massa hundprat som gällde. Otroligt trevligt hade vi det!

5 svar på ”Rasmästerskap, spåret”

  1. Vad fina bilder och bra klippta filmer i vanlig ordning, kul! Upp med hakan över spåret, strunt händer. Hade gärna varit där och tittat de andra dagarna, men lördagen var jag för mör, och söndagen jobbade jag :-( Vill också ha husbil…. Det jag tycker mest om är att de flesta var väldigt positiva och nöjda på RM, av de jag pratat med, trots att resultaten kanske inte gått som man hoppats, sådant är kul.

    1. Det du beskriver är min känsla av att tävla RM också. Alla är snälla och positiva! :yes:

      Jag håller på att ladda upp IPO-filmen på youtube nu och så ska jag fixa lite bilder också och lägga upp i morgon. Så att ni som inte kunde komma missar så lite som möjligt av den trevliga helgen! :-D

    1. Det samma, synd bara att det var så lite hundar som hände precis då när ni kom och skulle kolla. Men då fanns det ju mer tid att ägna åt att prata med oss andra! ;)

      Nu vet jag preciiis hur ett elitspår ska läggas. :D

  2. Tjao! Tycker du var duktig! Det är verkligen inte lätt att veta hur saker och ting ska gå till när man inte gjort dem förut. Jag kan lova dig att jag hade varit precis lika förvirrad som du!:-) Hade jag varit sökfigge hade jag väl legat utanför banan eller nåt… Ha ha ha.

    Hur som… Kunde inte Schäfern fått det där spåret?!;-) He he he…

    Kram, Maja o Selmurten! :star:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *