Den konstiga tiden på året

Det är den konstiga tiden på året. Tiden då Iris löper och plötsligt vill leka med Sally. Både Sally och jag blir lika förvånade varje gång och det tar alltid några dagar innan Sally vänjer sig.

Och lagom tills Sally på riktigt tror att tant Iris faktiskt nu blivit en skoj typ är löpet över igen.

På bilden nedan har Iris precis smackat till Sally med lekinvits-tassen på Sallys rumpa. Ni ser ju själva hur ”vad fan gör du?” Sally ser ut.

Som grädde på det berömda moset började Sally löpa hon också bara några dagar efter Iris så det är mycket nu i denna lägenhet. Jag vet inte om de är på g att leka eller slåss men det vet de nog inte riktigt själva heller. Iris vill leka och Sally lackar.

Jag håller mig undan i alla fall. Det blir bara värre när jag blandar mig i. Vill de stå och morra med ragg så får de göra det en stund. Mina hundar slåss inte utan står bara där tills någon av dem tröttnar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette