Sista kvällen 2020

Sist jag skrev här var i januari. Så jag tänkte avsluta innan klockan slår midnatt och sen börja om lite på nytt. Nytt år, nya möjligheter osv ni vet.

Sally, mitt barn och jag har flyttat till ett litet hus. Eftersom vardagsrummet är under renovering har jag ingen tv ännu. Eftersom jag inte har någon tv ännu så kan jag inte som jag brukar ha den på när nyårsraketerna smäller. Dessutom är det Sallys första nyår utan ”jag-är-inte-rädd-för-något-utom-kloklippen-Iris”.

Så en kort stund funderade jag faktiskt på om Sally kanske skulle bli lite rädd för rakterna. När det smällt enstaka smällar så har hon ju sprungit runt och skällt lite.

Men så satte jag mig i sängen och började kolla på film här på datorn, ute smäller det då och då. Såg en filmsnutt på Facebook på hund som gömt sig i en tvättmaskin och satt där inne och flåsade pga smällarna. Plötsligt kände jag hur Sally låg och ryckte i sömnen vid mina fötter. Jag slutade oroa mig.

Sedan dess har hon vaknat, sträckt på sig och beordrat mig att lyfta på täcket så att hon kan krypa in där och falla i koma pga för lite syre (På riktigt hur får de luft där inne? Jag får panik bara av att tänka på det!)

Lina var rädd på själva tolvslaget men det lugnade sig med åren, kanske tog hon rygg på Iris på något sätt. Iris var som sagt aldrig rädd och Sally har nog heller aldrig visat något när jag tänker efter. Men jag lider så med de hundar jag sett som verkligen blir berörda.

Hur som helst, jag tänkte börja blogga igen. Gott nytt år på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette