Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Ligg ner och lite photoshop – Livet med dobermann

Ligg ner och lite photoshop

Det regnade i går. Ingen lust att vara utomhus och träna. Däremot oerhört sug efter att träna några saker inomhus och fota hund. När husse tog med sig Lina ut och sprang en mil så bestämde jag mig för att göra både och under tiden de var borta.

Iris kan kommando ligg ner rätt så bra och jag bestämde mig för att träna det med olika föremål.

Leksaken

Träningstillbehöret

Klosaxen

Jag inbillar mig att föremålen och dess betydelse för henne avspeglar sig i hennes ögon/blick.

Jag testade en grej i photshop när jag fixade bilderna;
I menyn Filter valde jag Distort och sedan Diffuse Glow. Blev rätt bra tycker jag.

Nu ligger kameran på laddning, i dag är det dags för oss att åka till Degerberga och kolla på dagens lydnadstävling och morgondagens utställning, ska bli riktigt roligt!

9 svar på ”Ligg ner och lite photoshop”

  1. Helt otroligt fina bilder !!

    Jag testade att göra så som du tipsade om i mitt ps men det blev inte riktigt lika bra ändå cool effekt ändå jag kan inte så många av ”knapparna” i ps.

    1. Tack Anna! :)

      Jag jobbar alltid med lager i ps, dvs jag lägger inte effekten direkt på orginalbilden. Vet du hur man gör en kopia av bilden? Jag suddade t ex bort en del av effekten när jag gjorde effekten så att orginalbilden kom fram underifrån. Svårt att förklara men jag hoppas att du förstår hur jag menar!

    1. Tack! Jag har länge mumlat om att jag skulle skriva lite mer om vad jag gör med mina bilder i PS men tar mig aldrig tid till det, detta kanske var en liten början i alla fall! :-P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *