Tyson!

Efter att vi kom hem från NY fick vi besök av ingen mindre än snygg-Tyson och hans härliga flock!

De var här hela helgen och ett hus med 4 vuxna, 3 dobermann och 2 barn är ett hus där något händer hela tiden, det var full rulle från soluppgång (ja en del vaknar ju då) till långt efter att solen gått ner.

Vi upptäckte dessutom att min lilla granne A och Tysons lillmatte var lika gamla och flickorna fann varandra direkt. De små sötnosarna lekte bland annat hund ute på altanen så då kan man väl säga att vi hade 5 hundar här…

Lina och Tyson var ute på tomten en del själva och då passade Lina på att leka loss rejält. Inte så konstigt, Tyson är ju en av Linas favvohundar!

Iris fick så klart också vara med men hon kom ofta och krafsade på altandörren och vill in en stund. Vet inte om det var för att hon inte ville vara utan mig för länge eller för att hon upptäckte att den där lillhussen som Tyson hade med sig åt ofta och mycket och missade munnen rätt ofta…

Tack så mycket hela Tyson-flocken för att ni kom och hälsade på, hoppas att vi ses snart igen!

9 svar på ”Tyson!”

    1. Deras småsyskon skiljer det bara någon månad på så nästa gång Tyson och co kommer hit kanske de också kan leka! Giggle

      När kommer du och hälsar på nästa gång?

    1. Ändå vågade jag inte ta med lekplatsbilden på Jimmy! Nu när jag såg att du la upp den på fb så ångrar jag mig och vill göra ett nytt kollage! Laugh

      Jag pratade så mycket om stranden att vi måste bestämma att ni kommer hit och badar nästa sommar. Vi får boka in ett juli el augusti 2012-besök helt enkelt! Yes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette