Dags för damen att gå till veterinären?

Jag hade velat hinna gå med Lina till veterinären innan vi flyttade men nu finns det inte någon tid kvar att ens försöka pressa in ett besök där. Eftersom Lina nu räknas som gammal för att vara dobermann (galet att det är så) med sina snart 7 år så tänkte jag att hon skulle få gå på en liten check up.

Passande nog hade de ett litet erbjudande på Stockholms Regiondjursjukhus och jag har alltid varit nöjd med hundvården vi fått där. Men det får bli ”Seniorkontroll” när vi kommer ner till Skåne istället.

Jag lägger ut bild på annonsen i alla fall om det är någon annan vovve (eller katt) som kanske vill boka in en tid. Länk.

Jag misstänker alltså inte att det är något fel på Lina, jag vill bara se till att min älskade lilla kompis mår som hon ska och vara förekomma eventuella ålderskrämpor lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette