Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Mera hav – Livet med dobermann

Mera hav

I förrgår besökte vi Skånes östkust, i går åkte vi till västkusten. Närmare bestämt stranden som kallas Sibirien utanför Ängelholm.Vi hittade ett eget litet ställe i lä där jag och Magnus slappade/åt under medhavd parasoll……och Lina vilade i skuggan av ett träd/gick runt och nosade.Självklart gick vi ner och spanade vid havet också. Syns inte på bilden, men det var många andra vovvar där som skuttade runt och badade. Lina och Magnus poserade fint för mobilkameran, man kan inte släpa med sig stora åbäket jämt. Rätt bra bilder ändå tycker jag!
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Mera hav”

  1. Anki writes:

    Jättefina bilder…vad mysigt ni har det! Har semstern börjat för er del? Jag försöker lägga in komentarer med jämna mellanrum, är inne och kollar din blogg nästan varje dag! Spännande och energigivande med hundbloggar tycker jag. Tyvärr vill din blogg bråka med mig, så jag får ge upp!*skrattar*. Men här kommer iaf en hälsning /Anki

  2. Hej Anki!

    Det är jättekul att få små kommentarer och hälsningar från dig i bloggen. Så dumt bara att min blogg bråkar med dig (det är det fler som har sagt).

    Jag ingen semester, jag jobbar heltid ända fram till sista augusti då mitt vikariat tar slut. Så de dagar då jag är ledig får flocken passa på att njuta lite av sommaren.

    Hoppas att du har det soligt och skönt hemma hos dig!

  3. Anki writes:

    Oj va jag känner igen mig! Har hur många ggr som helst stått vid övningar där jag inte vet fortsättningen, el om hon rent av redan gör rätt men inte får klick för det och sen ska jag lära in det som jag hade haft gratis om jag vetat! Jag är jätte nyfiken på det här med teet, kan du inte berätta lite mer (el så finns det kanske skrivet redan tidigare)? Jag har precis provat på Rallylydnad (1 gång) men min tränare tror att vi kanske ev kan vara redo för tävling 5 augusti *pirrigt*. Det är bra med rallylydn. för man får hjälpa hunden, det ger tom mer poäng.Bra att börja med innan den "riktiga" lydnaden, tror jag. Var är Hundcampus beläget ngn stans? Jag ska försökalägga in länk till min hemsida om du vill kolla in vår sida. Gjort en film under "Filmer juli" och bloggen skrivs nästan varje dag.
    http://www.freewebs.com/ryttehund/index.htm
    Ha det bra //Anki Gick inte under rätta inlägget, provar här istället!!*flinar'

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *