Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Duktiga vallhundar – Livet med dobermann

Duktiga vallhundar

Kameran överlevde ju min "simtur" för några dagar sedan. Tur var väl det, både för att det är Magnus kamera och för att jag älskar att ta kort med den! Tack vare eller på grund av att jag tog med mig kameran på kvällspromenaden så tog det två timmar att gå samma sträcka som normalt tar lite mer än en. Jag tar så mycket bilder på Lina att hon nu inte störs över kameran längre. Det är bra, nu kan hon bli fotomodell.

I slutet av rundan såg jag hur en hund vallade runt en litet gäng med får inne i en hage. Så vi gick lite närmare och kollade en stund på detta. Lina gillar att skälla lite på får och hon är ju inte helt blyg när det gäller att skälla på andra hundar heller. Så vi hade lite olika uppfattning hon och jag om hur vi som publik till detta evenemang skulle uppföra oss. Hon skällde inte så många gånger, något enstaka kort skall var allt hon gav ifrån sig. Dock ville jag att Lina skulle ligga ner och ligga kvar, det ville inte hon. Så då bråkade vi lite om det. Jag vann. Det blev ett utmärkt träningstillfälle för Lina och mig, så jag hoppas att ingen ur fårgänget stördes av oss.
IMG_2434
Hur som helst, det var så häftigt att kolla på! Det är inget snack om vad dessa hundar avlats fram att göra! De passar säkert utmärkt som enbart sällsakpshundar också, men nog sjutton måste de vara lyckligare när de får springa runt och hålla koll på får? Det ser så kul ut och jag är så imponerad av både hundar och ägare. Jag hade kunnat stå där och glo hur länge som helst om inte Lina hade varit med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *