Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lina hittar en telefon – Livet med dobermann

Lina hittar en telefon

Igår var jag ute och åt med några vänner. När jag kom hem, strax innan midnatt, tog jag och Lina en liten promenad. Precis innan vi skulle gå tillbaka in så luktade Lina igenom gräsmattan utanför huset. (Jag tror att just denna lilla gräsplätt ligger Lina extravarmt om hjärtat av någon anledning, den nosas väldigt noga alltid!) Plötsligt lyser det där nere på gräsmattan! Lina har nosat igång displayen på en mobiltelefon. Så där står jag med en telefon som inte är min klockan 00.09 på en öde och mörk gata. Tog in den, satte den på laddning då det precis som min var en ericsson, och ringde idag kontakterna ”Mamma Mob”, som inte svarade och ”Pappa Mob” som var på jobbet och bad att få återkomma ikväll. Visar sig att ägaren till mobilen normalt bor i skåne och är på tillfälligt besök i Stockholm, närmare bestämt Lidingö. Så med hjälp av hans mamma fick jag efternamnet på personen han bor hos, och sen kollade jag om det bor en sådan i mitt hus. Det gör det. Det är dock ingen hemma där just nu.

Så va fasen har denna story att göra med Lina och hennes blogg? Jo, det ska jag tala om! Idag när jag låg på en handduk ute i solen och läste bok samtidigt som Lina vilade i skuggan gick det förbi en hund och en del folk. Lina skällde på hunden ”Voff”, inget jag blev särskilt förvånad över. Människorna som gick förbi tittade hon på (alla kan ha hund till motsatsen bevisats!) och brydde sig sedan inte mer om. Förutom två killar i 12-13årsåldern som gick förbi. Då tittade Lina upp och sa ”voff” igen. De sprang inte, skrek inte, de bara gick. Lina skällde inte argt eller så, bara ett voff. Jag blev förvånad och lite sur på henne. Pinsamma hund!

Så när jag pratar med mamman till mobil-ägaren får jag reda på hans ålder. Det börjar knaka i mitt huvud, tänka, tänka.. Frågar hur han och hans kompis ser ut. Beskrivning stämmer bra in på Voff-killarna! Det var därför Lina skällde! Hon sa ”Matte, din ärthjärna, där är killen som luktar likadant som mobilen jag hittade igår!” Detta tror jag benhårt på, och jag vägrar tro på några andra förklaringar. Hejja Linas nos.
IMG_2355
Underskattad nos och sysselsättning

0 svar på ”Lina hittar en telefon”

  1. (F.d EA-)Jocke writes:

    Hej hopp Madde & Lina!
    Vad kul att höra ifrån dig och vad fin hund du har! Jag sitter på mitt nya jobb och blev glad och förvånad då jag gick in på min blogg och såg en kommentar från dig. Samtidigt blev jag påmind om hur dåligt jag uppdaterat bloggen på sistone när jag såg alla dina inlägg. Läste tre inlägg och fann de ytterst roande. Jag ska bokmärka din sida och följa era äventyr!
    Vad kul att du snart är färdigutbildad, måste kännas jätteskönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *