Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vi kan väl skaffa en HUND! – Livet med dobermann

Vi kan väl skaffa en HUND!

Jag jobbar på barnsjukhus och härom natten när jag jobbade stod jag i korridoren på avdelningen och väntade på ett dropp inne på en sal skulle ta slut. När jag stod där i mörkret började jag kika lite på böckerna i den lilla bokhyllan precis bredvid mig.

Hittade en bok som hette Vi kan väl skaffa en HUND! och jag var ju givetvis genast tvungen att läsa den.

Boken handlar om lilla flickan Tove som kommer på att hon vill ha en hund. Hela familjen åker till hundstallet för att hitta en lämplig liten hund.

Jag tog kort på några av bilderna i boken som jag tyckte var extra bra. T ex på hunden som såg riktigt läskig ut. Farligt halsband också…
Även om boken innehåller en riktigt läskig hund så är det en väldigt gosig liten bok. Familjen väljer först en valp men kan sedan inte låta bli att åka tillbaka och hämta den gamla och stora hunden Rosa också.
Hade jag fått somna så där när jag var liten så hade jag varit världens lyckligaste.

(Texten på bilderna stämmer med bokens orginaltext även om det är jag som har skrivit dit den här)

8 svar på ”Vi kan väl skaffa en HUND!”

    1. Fast jag tror den boken inte går att köpa längre. Upplagan är från 2001 om jag inte missminner mig så det blir till att leta då.

  1. Men vilken söt bok.. Den ska jag skriva upp på min kom ihåg-lista för braiga presenter :)
    Hoppas tassen snart läkt.. Inte roligt med varken tratt eller bandage..

    God Jul & Gott Nytt!

    // Pernilla & Baloo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *