Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Barnvakt och hurtbullar – Livet med dobermann

Barnvakt och hurtbullar

I dag var vi barnvakter. Lilla grannens lillasyster, en sötnos på lite över ett år.

Lina och jag tog uppgiften på allvar och stampade ut på promenad med lilla gumman i vagn så hon skulle sova lite. Hon somnade nästan direkt men varken jag eller Lina ville sluta gå i det sköna vårvädret så vi puttade runt vagnen en lång stund innan vi gick hem igen. Tack vare runkeepern så kan jag berätta att vi gick i 1 h och 23 min och knatade 6,43 km i det soliga vädret.

När vi kom hem sov lilla gumman i vagnen en bra stund. Under tiden åt jag lite lunch och hundarna vilade i soffan/korgen.

En stund senare vaknade lilla gumman och jag gjorde lite lunch åt henne. Fiskpinnar, makaroner och majs och plötsligt var det stor uppslutning kring matbordet. För att inte tala om hur stort publikintresset var när hon åt. Lina och Iris hade superkoll från varsitt håll och minsta majskorn som åkte ner på golvet försvann på en millisekund.

Efter maten roade vi oss med att klättra i trappan. Plötsligt skulle Lina vara med hon också! Lina tassade upp och ställde sig mitt i trappen och gjorde ett försök att sätta sig nära mig. Lina tokhund, du gillar ju inte ens trappan!

När Lina tog sitt hundförnuft till fånga och gick ner igen kom Iris upp istället. När vi kröp upp trodde hon det var en tävling och sprang förbi och ställde sig på näst sista trappsteget som en stoppkloss och tittade ner på oss. Plötsligt hade Iris en napp i munnen också så då fick vi gå coh tvätta nappen noga, noga innan vi kunde fortsätta med trappklättringen.

Iris gav inte upp, när vi satt där i trappen kom hon knatande igen bara för att klättra upp i mitt knä. Iris skulle ligga i mattes knä precis nu. Lilla grannens mun formades till ett o i förvåning, till och med hon verkade fatta att detta inte var rätt plats att sitta i knät.

Båda hundarna hjälpte med andra ord till med barnpassningen, de är snälla mina djur!

När lilla grannen gick hem var det dags för Iris att bli motionerad. Jag bytte om till tighta springbyxorna och så gav vi oss ut på samma runda som sist. Vi sprang 11,64 km på 1 h och 13 min. Milen gick på 1:02 vilket är mer än 4 min snabbare än förra gången. Mycket bra!

I år har vi nu sprungit sammanlagt 75,2 km. Det börjar ta sig!

8 svar på ”Barnvakt och hurtbullar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *