Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lina måste vara som vanligt! – Livet med dobermann

Lina måste vara som vanligt!

Jag hade tänkt ta Lina på seniorkontroll förra året men så blev det aldrig av p g a flytten. Här nere i Skåne har det inte blivit av att jag bokat någon tid åt henne. Jag tänker på det ofta att jag borde men jag skjuter det framför mig.

Varje dag när jag sitter och klappar på Lina känner jag hennes knöl under ena frambenet eller hennes lilla knöl på sidan. Tänker varje gång att det nog bara är fettknölar men samtidigt gnager det i mig… tänk om det är något annat?

För även om vi kallat Lina för tant länge och hon ser äldre ut med sin gråa nos och numera gråa stänk i de bruna prickarna över ögonen så vill jag inte att hon ska bli gammal eller dålig. Jag vill bara att hon ska vara som hon är, alltid. Jag vill inte ens tänka på att tiden går och hon snart ska fylla åtta år.

Ibland talar jag om det för henne; Lina, du ska bli en gammal, gammal tanthund som inte vill gå upp för tidigt på morgonen, inte gå ut när det regnar, bara höra att jag ropar när du själv känner för det och sitta som Ferdinand under en korkek och bara vara…fast sen kommer jag på att så är hon redan.

Det jag aldrig helst vill säga till henne vågar jag inte ens säga högt för bara tanken på det gör ont i hela hjärtat.

Lina, du får aldrig dö.

7 svar på ”Lina måste vara som vanligt!”

  1. Åh hoppas att du tar mod till dig och går till veterinären. Ditt inlägg fick mig att fundera på när hundar blir gamla. Är det vid 8 års ålder? Är det olika för stora och små? Hur som helst hoppas jag att du får njuta länge av Linas sällskap.

    Nyfiken fråga: Vilken mat får dina hundar? :-))

    1. Ja, i dag letade jag upp veterinärens nummer. Ska ringa och boka tid i morgon.

      Bra fråga när hundar blir gamla. Jag vet inte riktigt faktiskt.

      Själv tänker jag att jag vill kolla upp henne en gång om året från och med nu. Förekomma alla ev små krämpor.

      Vovvarna äter nordic färskfoder och är väldig glada i sin mat.

  2. Fina Lina :) usch, sista meningarna här vill man inte tänka på :( jag skulle gå under om något skulle hända min gubbe Gordon, han är verkligen min bästa vän

  3. Emelie, Freda och Sofia; ni är sötnosar till hundägare som jag vet älskar era pälsklingar precis så mycket som jag älskar Lina. :heart:

  4. åh :( lilla fina linan! swettan har också fått en liten (fett?!)knöl som jag ska kolla upp :O men jag skjuter på det jag med usch :(( hon blir sju nu känns helknäppt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *