Svenska dobermannklubbens tidning

Jag fick mitt senaste nummer av SDKs medlemstidning i går så jag gissar att den nu landat hos de flesta medlemmarna.

Det senaste året har jag bidragit med lite bilder till tidningen och det är lika kul varje gång jag ser dem i tryck. Den här gången var det bilder på både fram och baksida som jag har tagit.

Inte lika kul var det att läsa hur less redaktör Nilla blivit på dem som klagat på hennes jobb och att hon därför nu väljer att sluta som redaktör. Inte ett nytt fenomen dock, jag minns hur less Anette var ibland när hon skötte tidningen.

Själv tycker jag att Nilla gjorde ett strålande jobb och har inte hört så mycket av kritiken men den verkar ha gått i andra mail- och facebookled än dem jag har tillgång till.

Därför tog det en bra stund innan jag svarade ja när jag fick frågan från styrelsen och jag förvarnar er redan nu, det är jag som ska ta över tidningen.

Satte mig vid datorn nu nyss och började slåss med programmet som jag ska använda för att göra tidningen. Fattade inte mycket kan jag säga.

(Vi får se om ni får någon tidning alls och om ni får en så kanske den består av en bunt A4 med av undertecknad ritade streckgubbar och handskriven text?)

Jag har redan lagt ut några små krokar för att försöka fiska in material till tidningen. Nog för att jag gillar att skriva själv men tidningen ska då inte vara skriven helt och hållet av mig! Tvärtom, desto mindre desto bättre!

Känner ni redan nu att ni har synpunkter, åsikter, förslag, tips, idéer eller material (bilder och/eller text) som kan tänkas vara med i tidningen så tar jag tacksamt emot dessa.

16 svar på ”Svenska dobermannklubbens tidning”

 1. Du får kalla in folk som kan skriva om skojiga upptåg med dobermann! Som en liten krönika eller insändarsida. Allt är skoj att läsa men det är något jag skulle vilja se i vår rastidning. Smile

  1. En liten insändarsida är ingen dum idé! Yes

   Att skriva en krönika är kul men roligast vore om alla medlemmar kunde skriva ihop lite saker så det blir en bra blandning! Så har du nåt bra på lager så sätt igång och skriv! Grin

 2. Vad kul! Det ser vi fram emot! Inte för att jag haft något emot Nilla, tycker tvärt om att tidningen blivit bättre än den någonsin varit. Men i alla fall, kommer bli kul att läsa ”din” tidning också!

  Tjao!

 3. Trist med gnäll, men det kan vara otacksamt att jobba idéellt…. Frown Jag har heller inte sett någon kritik på fejjan, men det kanske är via privata sidor och inte via gruppsidor? Nåväl, vad jag kan förstå så är du van vid att det stormar, så du kanske har byggt upp ett tåligare skinn? Du får försöka fokusera på huruvida du tycker det är kul att göra en tidning eller inte, och sedan skita i resten…. Antar att de som kommer gnälla på tidningen är de som inte gillar din blogg sedan innan… Wink Lycka till!
  Grin

  1. Önskar att jag kunde säga att jag hade tåligare skinn efter att ha bloggat så länge men det har jag inte LOL Bloggen känns ju å andra sidan väldigt personlig för mig och jag tror inte att tidningen någonsin kommer att kännas lika ”nära” mig eller hur man nu ska säga.

   Vet inte heller var kritiken kom ifrån faktiskt. Det kommer alltid att finnas de som inte gillar tidningen eller tyckte det var bättre förr, vill läsa mer om ditten och mindre om datten, hoppas att de flesta blir nöjda i alla fall!

   Tack för snälla orden Jenny!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette