Linas bästa plats

I dag var det äntligen lite bättre väder än regn! Hundarna och jag var ute på tomten och jag grävde lite, krattade lite, la pinnar i sopsäckar, planterade en buske, sådde gräsfrön och gullade lite med mina pelargoner.

Iris var som hon brukar och där jag krattade skulle hon gå, där jag grävde hamnade hennes boll i hålet, när jag la pinnar i sopsäckar låg bollen plötsligt i säcken, hon trodde gräsfrön var något man kunde smaka på men pelargonerna gav hon tusan i. Tur för henne…

Lina satt vid staketet och tittade efter grannkatten, nosade lite i pinnhögen och kollade lite mer efter katten.

När jag tröttnade på att vara nyttig tränade jag lite med Iris. Lina fick ta break från kattspaningen och hjälpa till när vi skulle träna platsen.

Eftersom det var Iris som skulle tränas så fick Lina en filt att ligga på så att hon inte skulle tycka att det blev kallt om magen.

Då kunde jag lägga Iris 2 minuter, gå tillbaka och sätta henne, gå ett litet varv och sen lägga henne 2 minuter till under tiden som Lina slappade på sin filt med tassarna i kryss.

Mitt i platsliggning nummer två ser jag hur Lina ligger och skakar och kollar bort mot grannens tomt. Tänkte först hon frös trots filten men när jag vände mig om såg jag den lurviga grannkatten sitta och softa på andra sidan staketet. Plötsligt tränades Lina också och kvar låg hon! Jag blev riktigt imponerad, hade jag aldrig trott!

Lina var väldigt medveten om sin bedrift efteråt, när jag sa varsågod till Iris var Lina snabbt framme och ville dela på belöningsgodiset.

Efter det tränade jag ingångar och positioner med Iris. I morgon ska vi nämligen träna på ny BK med ny människa och ny hund och då är det ju viktigt att inte sitta snett!

2 svar på ”Linas bästa plats”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette