Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Dog-o-soar – Livet med dobermann

Dog-o-soar

För nästan exakt ett år sedan skrev jag om Iris och hennes röda frisbee som hon älskade att jaga och hoppa högt efter när man kastade den. Lika rolig som hon tyckte att den var, lika fort gick den sönder och hamnade i soptunnan tyvärr. Sedan dess har jag fått och köpt lite nya fribees som alla gått samma öde till mötes. Trasiga direkt.

Så fick jag tipset om en hundfrisbee när vi var i djuraffären häromdagen. ”Dog-o-soar” och den fanns i rosa, klart vi var tvungna att testa!

Den är mjuk och tåls att tuggas på! Iris gör inte sönder den när hon bär den i munnen som vanliga frisbees i plast som får hål efter hörntänderna direkt.

Iris älskar den och nu när det är varmt och skönt ute och man kan vara ute på tomten länge så har jag kastat den flititgt!


8 svar på ”Dog-o-soar”

  1. Vi har hela två stycken i vårt hushåll. En lila och en blå. Bästa sommarprylen någonsin! :yes:
    Den äldsta börjar dock få sig några skavanker (blir tre år nu).

  2. Finns i 2 stl glöm inte det! En liten, smidig som går perfekt att vika ihop i bakfickan på Gappayvästen!:-) Håller hur som helst med, jättebra frisbees!

    1. Ja den lille måste vi nog också ha så poppis som den stora har blivit här hemma. Kan tänka mig att den passar bra i fickan på träningsvästen! :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *