Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Annorlunda störning – Livet med dobermann

Annorlunda störning

Iris och jag var på platsliggningskursen i går igen. Det regnade när vi kom och vi fick lägga hundarna i blött gräs. Märkte ingen skillnad på Iris vad gäller det blöta, alltid något.

Vi la plats tre eller fyra gånger och alla gångerna var det jämte olika hundar. Sista gången låg Iris bredvid den vovven som brakade rätt in i henne förra kurstillfället. Jag inbillar mig att Iris höjde nosen och vädrade extra mycket åt det hållet men vem vet vad hon kopplade där inne i sitt lilla huvud…

Jag tror att kursen är ett test från klubbens sida, att de aldrig haft någon plats-kurs innan men jag kan ha fel. Själv tycker jag att alla de andra hundarna ligger hur fint som helst och att det bara är Iris som är osäker. Eller så har jag tunnelseende på kursen.

Bra störning och övning ger det i alla fall att gå kursen! Jag är jättenöjd!

Lille valpen Nemo tog tag i det på sitt sätt häromdagen när vi var och tränade i Helsingborg. Han gjorde vad han kunde för att störa Iris när hon låg ner. Gullefjun!

6 svar på ”Annorlunda störning”

    1. Iris låg inte kvar till slut… men en stund var hon inte duktig. ;)

      Jättebra med platskurs! Nu har jag dålig koll på varför de andra går den men det är ju ett moment som alla kan ha nytta av att träna lite extra! :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *