Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Biltema med hundtema – Livet med dobermann

Biltema med hundtema

Vi var på Biltema i går, det var husse som prompt skulle dit. Jag är inte så där jätteförtjust i att shoppa på Biltema men det går ju om man anstränger sig lite, de har ju nämligen en hundhylla.

När husse köpte astrista saker som spolarvätska, glödlampa och andra så tråkiga saker att jag har glömt vad det var köpte jag därför hundsaker! En boll och en liten kampstock som såg ut att vara i brandslangsmaterial.

Bollen kostade 14:90.
Kamprullen 29:90

Helt klart överkomliga priser. Kanske inte Biltema är så dumt ändå?

Besök på lite möbelvaruhus och andra bra handlarställen hann vi också med innan vi åkte hemåt igen. Väl hemma släppte vi ut hundarna och började tömma bilen på allt vi handlat. Jag tog kamprullen, kastade in den till Iris inne på tomten och hon verkade väldigt nöjd över sin nya grej!

Efter att hon hade tagit sitt obligatoriska ”kolla jag har en ny grej så glad jag är”-varv på tomten kallade husse in henne och tog tag i bägge handtagen för att kampa lite. Tjong! sa det så hade han ena handtaget i handen.

Tid som rullen höll efter att vi gett den till vår hund: 10 sekunder.
Tid som rullen höll att kampa med: mindre än 1 sekund.

För 29:90 så förstår jag också att det inte är meningen att grejjerna ska hålla särskilt länge men jag måste erkänna att jag hade lite högre förväntningar ändå.

Biltema säljer hundkoppel också, kostar 19:90. Undrar om det pajjar på första eller andra rycket som hunden gör?

7 svar på ”Biltema med hundtema”

  1. Kopplet vi köpte på Biltema (eller Feltema som jag brukar säga) höll inte ens för ett ryck. Jag brukar faktiskt tillåta att min hund ligger på lite i kopplet då det inte är något problem för mig. Inget extremt dragande utan bara vanligt spänt koppel. Efter 5 meter tyckte jag att det kändes väldigt lätt och där stod jag med kopplet i handen och hunden stannade upp och funderade var motståndet tog vägen.
    Kopplet hade släppt från haken.

    1. Feltema :clap:

      Nu lät det ju som att det gick bra ändå men är det något som inte ska gå sönder så är det ju kopplet! Särskilt om det blir av ett litet ryck och man är oförberedd. Kan ju sluta med överkörd hund! Jakt och en massa andra dumheter. Kopplet är ju säkerhetssnöre!

      Mardröm.

      Men jag undrar varför de säljer så kassa saker? För att grejjerna är så billiga att ingen klagar eller byter så de tjänar pengar ändå? :teeth:

  2. Ja man får vad man betalar för.. Tänk vad bra det skulle vara(bli) om var och en höll sig till sitt sortiment (inriktning)

    Vi som butiksägare börjar bli riktigt trötta på att nu skall alla brancher börja sälja hundartiklar och hundmat m.m

    Vad har Plantagen (Växtbutik) med hundtillbehör och foder att göra :-( skall utvecklingen fortsätta som det gör nu så kan man snart låsa dörren och gå hem, och man som kund kan omöjligt få den servicen på ett stort köpcentra som man kan få i en mindre butik som kanske ägnar sig åt att ha kvalite på sina hundartiklar m.m och personalen på tex Biltema tror jag ju knappast sitter inne med den kunskapen vi har om det nu gäller tex hundträning, bra material m.m och vi ger ju alltid tex träningstipps med m.m vilket vi ser att kunderna uppskattar
    men det är väl som man säger ”man saknar inte kon fören båset är tomt”

    PS:Nu är det inte på något vis riktat till dig utan bara en reflektion på att allt nu skall ligga på stora köpcetrum som gör att handlen på mindre orter mer eller mindre dör ut.

  3. Jag har ett koppel från Biltema. Ett rundsytt. Det har jag haft i över 1år och hunden kan absolut både rycka och dra, men det syns inget trasigt än :)

    1. Skönt att höra Anna, själv hade jag inte vågat prova men jag hoppas att ditt aldrig går sönder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *