Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Valpen Nemo har övat – Livet med dobermann

Valpen Nemo har övat

Vi hade besök av Nemo och hans husse i går. För andra gången på rad som vi setts nu har jag jobbat natt och mest känt mig luddig i hela huvudet och varit långsam och trög. Hundarna har tvärtemot varit allt annat än långsamma!

I går kom de dessutom hem till oss och hälsade på och då Iris inte hade någon träning att tänka på eller matte att hålla koll på så var Nemo vansinnigt rolig att leka med! Nemo bangade inte!

Nemo lekte inte bara med Iris, han lattjade och tränade lite med husse också.

Husse och Nemo visade upp vad de hade lärt sig sedan sist och de hade övat så fint på att Nemo kallades in och skulle komma in på husses vänstra sida och sätta sig.

De höll på att lära in ligg, Nemo kunde sitt (kvar) och lite andra saker. Jättefint såg det ut.

Han hade lärt sig att skälla på kommando också den lille krabaten! Fast han låter lite som han är i målbrottet när han skäller. Valpskall med inslag av mörkare stämma. På bilden till höger säger han voff på kommando.

Nemo drog genom Iris små röda tunnlar också. Husse lurade in honom genom klassikern ”kasta leksaken genom tunneln” och Nemo sprang rätt efter så det funkade utmärkt.

Jag tror inte ens att Nemo märkte att han just tog ett par snabba steg närmare att bli agilityhund, hehe.

Sist men inte minst stoppade jag en av våra apporter i munnen på honom. Nemo tyckte det var en bra idé och knatade runt med apporten hur länge som helst! Han höll den så fint, så fint också. Hunden verkar ha koll på allt utom sitt högra öra just nu.

Nemo var lite trött på slutet av visiten men det var ju inte så konstigt. Däremot ska jag se till att jag inte är så trött nästa gång vi ses och styra upp träffen lite med träning, de är så duktiga och då går inte att sitta och halvsova.

Nemo hade börjat tappa sina valptänder och såg allt annat än städad ut i munnen men han var väldigt söt ändå! Det blir nog en stilig kille av honom när han blir stor.

6 svar på ”Valpen Nemo har övat”

  1. Gud så fin! =) Min kompis har en dobermannvalp, en import från Polen. Jag tycker hon är jättefin, men jag kan ju absolut inget om hur Db *ska* se ut ;) Hon är jäköligt trevlig iaf, en riktig arbetsnarkoman och hur glupsk som helst :p

    1. Anna, trösta dig med att det är knappt jag vet hur de ska se ut! :blush:

      Din kompis valp låter väldigt härlig, arbetsnarkoman och glupsk kommer man långt med! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *