Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 438 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 438 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:438) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 490 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:438) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:438) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Clown och gräddtårta i ett – Livet med dobermann

Clown och gräddtårta i ett

Livet med villa är ljuvligt! Särskilt nu på sommaren. Dagar som denna när jag jobbat natt och inte orkar göra så mycket kan man bara vara på tomten och hundarna kan strosa runt som de vill samtidigt som jag ägnar mig åt slöa och lugna sysslor. Ännu bättre nu när hela tomten är inhägnad också så inte Iris behöver stå och göra Chewbacca-ljud bakom grinden om jag går till framsidan.

Hundarna mår inte sämre av en vilodag ibland, man kan inte alltid aktivera dem till tusen.

I dag kändes det därför lämpligt att med liten sekaktör lägga sig på gräsmattan på framsidan och putsa mina små fina buxbomsbollar som jag ännu inte klippt i år. Tungan rätt i mun och lite fågelkvitter som bakgrundsmusik.

Hör ni hur bra allt låter, så lugnt och fint och vackert?

HA! Det här är som när clownen får tag på en gräddtårta, man vet att den kommer att hamna i någons ansikte. ”Någon” är jag och Iris är både clown och gräddtårta i ett.

För även om Iris inte behöver springa en mil eller träna varje dag så är hon lika pigg varje dag. Hon vill leka varje dag och är det ingen som leker med henne ja då leker hon med dig!

Denna lek startas helst när Iris blir lite speedad av att någon fingår förbi där ute på gatan och kikar in på vår tomt. För skälla får hon ju inte så då är det ju lämpligt att ta ut eventuell överskottsenergi som genast byggs upp på oförberedd matte. Det vill säga mig.

Livet med fröken Iris dobermann i nötskal.

3 svar på ”Clown och gräddtårta i ett”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *