Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Rikslägret på Backamo – Livet med dobermann

Rikslägret på Backamo

Med slimmad packning kom vi i väg på rikslägret på Backamo trots de dumma tjuvarna.

På onsdag förmiddag hämtade jag upp Therese och hennes hundar som åkt ändå från Boden för att komma ner till lägret. Hennes hund Mila är Iris kusin och även om vi aldrig träffats förut så kändes det som att vi kände varandra rätt bra ändå tack vare våra bloggar.

Emelie och hennes Anna blev upphämtade av snälla Elaine samma dag så vi sågs väl framme på Backamo.

Therese, Emelie och jag var med i lydnadsgruppen, den minsta av de tre träningsgrupperna. Tillsammans med ”fröken” Anette  var vi nio stycken. Ett bra litet gäng med allt från valp till vuxen hund.

Therese och Emelie var jätteduktiga med sina hundar. Själv kände jag mest att Iris och jag tappat en massa. Det gav mersmak att träna lydnad tillsammans med tjejjerna i alla fall!

Med väldigt varmt och fint väder blev sol och bad en nästan lika stor och självklar del av lägret. Det fanns en fin liten badplats precis bakom där vi bodde. Även om inte alla hundarna simmade så var alla med i vattnet och hade kul.

Varje kväll då det var soligt tändes grillarna vid 19-tiden och långbordet dukades upp. Det var otroligt roligt och trevligt att sitta och prata och umgås med så många andra dobermannägare.

Nästan så jag hade kunnat åka på lägret utan att träna något bara för att få vara med och lära känna alla andra lite bättre. Det var riktigt bra stämning, alla var snälla och glada och det kändes som att dobermannklubben bara består av trevliga typer.

När det väl var dags att åka hem var det lite nervöst hur vi skulle få plats med 3 personer och 4 hundar i bilen men det gick hur bra som helst!

4 svar på ”Rikslägret på Backamo”

  1. Ser ut som ni haft det jätte bra! Skönt att det löste sig trots tjuvarna, man blir så arg när folk gör något så dumt. Hoppas polisen får tag på dom!
    Riktigt härliga bilder, som vanligt! :-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *