Dobermannflickor i västra hamnen

Lilla Lina (som var hemma med husse när vi var på rikslägret) såg lite förvånad ut när inte mindre än fyra hundar hoppade ut ur bilen när vi kom hem igen. Men allt har gått jättebra. Fyra dobermanntikar och en liten ludd går utmärkt att ha i samma hus.

Vi har solat, badat och gjort lite turistiga utflykter. Häromdagen var vi i Västra Hamnen i Malmö och gick på det stora hundrastfältet vid havet, jättehärligt och soligt. Lina valde att stanna hemma hos husse.

Där slöt Milas syster Cajsa med matte upp och alla vovvarna lekte och sprang tillsammans.

När det var färdigsprunget på fälten gick vi och köpte lite fika som vi satt i solen och åt med några små tiggande ögon på oss…

Mila och Cajsa poserade på systerfoto. Jag lyckades få ett där båda satt still och såg någorlunda ut, de ville hellre pussas och busa.

Sist men inte minst gick vi en sväng längs strandpromenaden och njöt av solen och utsikten. Spanade lite på Öresundsbron och kände oss somriga.

Jag och alla våra fina vovvar poserade extra noga tillsammans.

Nu har vi redo att åka på nästa äventyr; rasmästerskapet!

7 svar på ”Dobermannflickor i västra hamnen”

  1. Åh vad förvånad jag blev när jag såg detta inlägget.. !
    Din blogg är en av mina favoriter också har du varit där jag bor ;o
    Men ser t.o.m våran lägenhet på den första bilden!

    1. Din stackare Marina! Lyssna på allt fnitter och oljud vi gett ifrån oss. Du var en väldigt bra granne som inte klagade Smile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette