Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Rekordutflykten – Livet med dobermann

Rekordutflykten

Emelie och jag gillar att göra utflykter tillsammans och vi har gjort några både korta och långa genom åren. Nu har vi slagit rekord.

I dag körde jag Emelie och Therese och deras vovvar till tåget efter en 12 dagar lång utflykt tillsammans. Riksläger, några dagar här hemma hos mig och nu i helgen var vi på rasmästerskapet!

Nu senast på rasmästerskapet lyckades vi dessutom lura med oss både husse och Lina och som grädde på moset var ju stugorna i Degerberga slut så vi bodde i tält. Fyra personer och fem hundar samsades om sovsäckar och utrymme utan problem. Mycket tack vare att vi haft galet tur med vädret och att snälla Pontus lånade ut burar till oss då jag glömde min hemma.

Själva rasmästerskapet var roligt! Tidigt på fredags morgon åkte jag och husse tillsammans med Jessica och Christian ut till skogen där vi var sökfiguranter till en elithund och tre ekipage i högre klass. Ingen dobermann men väldigt roligt ändå. Jag satt intryckt långt in i en stor hög med fällda tallar och var dessutom täckt av ett nät när elithunden hittade mig. Ascoolt.

Själv skulla jag ju tävla med Iris på fredagskvällen men bestämde mig för att låta bli. Vi har fortfarande inte platsen och har tränat allt för dåligt. Jag kände mig dessutom lite stressad av att inte få med eventuella vinnare på bild till tidningen och SDK Södras hemsida. Jag vågade helt enkelt inte lägga ifrån mig kameran…

Rasmästare i lydnad blev Kinge med matte Terese, de var jätteduktiga och fick till och med poäng på rutan som strulade sist vi sågs, hejja!

Iris mamma Jamaika och matte Catrin tävlade lydnadsklass 3. De var bäst även om de inte vann!

Lördagen körde bruksekipagen sin lydnad och sedan var det dags för publikfavoriten IPO och BSL. Många startande ekipage i IPO:t gjorde det väldigt kul att kolla på i solskenet.

Under de här 12 dagarna av läger, hushäng och rasmästerskap har jag tagit nästan 2500 bilder. Jag blir lite trött bara av att tänka på att jag ska gå igenom dem. Däremot är det bra att ha till kommande tidning, får jag inte in någon text kan jag göra en hel tidning med bara bilder i!

Jag har varit duktig och uppdaterat Södras hemsida med alla resultat från lydnaden, brukset, IPO och BSL samt söndagens utställning. (Att det varit uppskattat har jag märkt genom att Södras sida i går hade fler besökare än min blogg!)

Hundarna har varit jätteduktiga tillsammans alla fem även om Lina gärna stod och tittade på ungdomarna på lite håll när de brottades, sprang och lekte som mest. Mina vänner Emelie och Therese har fått världens snyggaste solbränna under de här dagarna också så jag tror alla är väldigt nöjda med rekordutflykten!

Nu ska vi vila och inte göra så mycket här hemma i någon dag eller två…

3 svar på ”Rekordutflykten”

  1. Hej!

    Undrar om du skulle vilja skicka någon bild på ”Brego” Dobvoyage Ilyas från utställningen. Fick inga bilder tagna. Vet att du har mycket med tidningen och bloggen så bara om du har tid.

    Mvh Ella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *