Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Spring dig trött i havet Iris – Livet med dobermann

Spring dig trött i havet Iris

Min pappa är här och hälsar på i sommarvärmen. I går åkte vi på gemensam utflykt med grannflickorna och deras mamma till havet.

Det var lite mulet på förmiddagen men vi gick en promenad ut i det långgrunda vattnet. Lina gillar inte vatten och fick därför stanna hemma men vi andra hade det väldigt trevligt. Vi hoppade, lekt och plaskade runt! (Se hur fint jag hoppar på bilden till höger!)

Jag kan inte riktigt säga om det är hundflickan eller människoflickan som gillar att plaska mest men båda gillar att bada, det är det inget snack om!

En bra spring-dig-trött för Iris var det i alla fall. Nu längtar jag efter strukturerad hundträning även om det plötsligt blev väldigt somrigt och badvänligt väder.

8 svar på ”Spring dig trött i havet Iris”

  1. På filmen när man ser Iris springa och sträcka ut benen, så tänker jag på de stackars vovvar som aldrig får springa löst så där och bara vara hund. Uscha!

    Såg väldigt mysigt ut men kallt :)

    1. Ja, alla vovvar borde få springa så där faktiskt. Hoppas att alla hundar har en plätt någonstans där de får sträcka ut och springa!

      Ser kanske kallt ut men det var det inte! :)

    1. Lilla gumman är inte så bra på att kasta ännu och Iris är het på bollen så det är lite spännande varje gång! :))

      Näe, Iris får inte vara lös överallt. Däremot har jag rätt bra inkallning på henne och hon håller bra koll på mig så när vi är på lämpliga ställen får och kan hon vara lös.

    1. Ja nu fasen blev det sommar! Såg på fb att du var här i närheten igår, du skulle ha kommit förbi så hade vi kunnat ta havspromenad.

  2. Hej!

    Jajjemän vi hade ett nio-manna tält men sov i bilen istället, haha :D
    Det var jätte kul att ses på riktigt!

    Kan ta och slänga över dem bilder jag har från spårtävlingen senare i eftermiddag så får vi se om det är någon du vill använda :P
    Slänger med min adress med så du vet vart du ska skicka tidningen ;)

    Tjing!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *