Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Brunt besök i buren – Livet med dobermann

Brunt besök i buren

I dag träffade vi vår nya kompis som vill ha en dobermann igen. Eftersom han skulle komma och hälsa på så frågade jag Hachi och hans matte om de också ville komma. Vi bestämde att vi skulle träffas i Lund.

Sen slumpade sig så att jag fick en kommentar sent i går kväll här på bloggen från Sara som bor i Lund, har dobermann och gärna ville träffa andra med dobermann. Så passande, självklart föreslog jag att hon också skulle komma!

Med andra ord var det tre dobermann och fyra personer som träffades i dag för att tränade lite och prata mycket i snålblåsten.

Hachi hade lite svårt att koncentrera sig med alla hundarna och nya stället han var på. Däremot är han så söt och testar gärna att lägga sig lite då och då när han inte riktigt vet vad han ska göra så jag tycker bara att han är gullig ändå även när han studsar som mest.

Iris som inte har tränat på så länge var väldigt glad, väldigt ivrig och med andra ord inte så samlad. Därför passade jag på att träna henne mycket lös och utnyttjade det faktum att det var lite andra hundar där. Vi gick även ner till agiltyhindren och kollade om Iris kom ihåg, det gjorde hon! Hon sprang långt slalom och var uppe på alla balanshinder. Agility är skoj!

Saras hund var lite av ett popcorn. Glad, hoppig och voffade till lite här och lite där. Eftersom de hade tagit bussen till träningen lånade Iris (motvilligt) ut ena burhalvan till honom.
3jan13
Efter ett par timmar tog vi den dobermannintresserade med oss hem och ägnade resten av dagen och kvällen åt att äta pannkakor, prata hund, flyg och musik (jag stod för hundpratet och husse trilskades med att prata flygplan och musik, jag har dålig pli på honom). En bra hunddag!

10 svar på ”Brunt besök i buren”

  1. Det var jättetrevligt att ses! Fick upp all min motivation till att träna ordentligt med och gå kurser med vilddjuret.
    Tack för burlånet med, kul att kunna titta lite på Iris med utan ett popcorn i snöret.

  2. Tycker det är intressant att lära mig lite om alla hundraser och Dobermann har jag aldrig haft någon erfarenhet av. Tittar in här då och då och tycker det är en så fin blogg! Fina foton och trevliga inlägg,
    så tyckte det var dags att lämna ett litet glatt spår efter mig!
    Trevlig helg!
    Melodys matte

    1. Tack snälla du för snälla kommentaren och tack det samma! Din lilla vovve är galet gullig! :heart:

      Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *