Luft i skallen Nemo?

I dag har Nemo varit här några timmar på kvällen och tuggat på flickornas ben och lekt med Iris bollar.
13jan13.1
När jag skulle ta en fin bild på honom när han satt och såg snäll ut kom Iris gående och nosade på honom. Han såg inte att Iris viftade på svansen och vände bort huvudet lite i fall hon skulle vara arg på honom. Stackars Nemo som inte vet att han är mycket större än Iris nu.
13jan13.2
Nemo hade väldigt svårt att komma till ro i dag. Han ville gärna se vad flickorna gjorde och han ville leka med alla leksaker samtidigt. Ibland sa han voff när han inte riktigt visste vad annars han ska säga. Ibland såg det ut som han skulle lägga sig ner men sen var det som att hans hjärna glömde bort vad den precis tänkt innan och han börjar leka med en boll istället.

Jag försökte lägga honom i korgen för att han skulle ligga still och vila en stund. När han började bädda trodde jag att saken var klar men precis då verkade han upptäcka att filtarna luktade mycket flickhund och innan någon hann blinka så lyfte han på benet och kissade. Nemooooo! Efter det följde han med mig till tvättmaskinen och kollade nyfiken på vad jag gjorde…

Jag tror Nemos huvud är fullt av luft alternativt så har han det lite kämpigt med det här med att bli stor kille och allt vad det innebär.

Till slut inträffade ett litet mirakel och Nemo ville plötsigt upp i soffan och pussa på vår husse där han satt och lyssnade på musik. Sen la sig Nemo som en liten bulle bredvid honom. För en kort stund låg alla tre vovvarna och vilade i soffan när jag tittade på film och åt frukt. Det var en bra stund!
13jan13.3
Nu är ju Nemo fortfarande världens snällaste vovve och går fortfarande runt och bara är glad men jag hade inga problem med att tro på Fabian när han sa att Nemo är lite svårtränad just nu.

12 svar på ”Luft i skallen Nemo?”

   1. Om man knackar ett litet litet hål i Plex skalle, tror du det pyser ut snabbare då? Wink
    Nä, men han har bliviit bättre sen jag tog honom faktiskt – så när jag är duktig och aktiverar så är han bara lite överfylld med luft.

    Hur gammal är Nemo?

  1. Ja, han är en bra kille lille Nemo. Han vill alltid leka med med mina vovvar och skäller och gör lekinviter men samtidigt är han väldigt försiktig och fin när de kommer nära.

 1. Nej men ÅH vad fina de är, dina hundar! =O Jag sitter ju som nämnt och kikar igenom gamla inlägg då jag precis har upptäckt din blogg, och jag tycker att du tar fantastiskt fina bilder på fantastiskt fina hundar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette