Nemo kör sök och tuggar ärm!

I går hade vi kul besök av Nemo och hans husse här hos oss i solskenet.
28feb13.1

Nemo visade hur duktig han blivit på att leta upp sin leksak här på tomten. Jag gömde den både högt och lågt och Nemo inte bara hittade, han visade att han hade lärt sig att sätta ner rumpan och skallmarkera när han hittade. Han jobbade dessutom vidare trots att det låg gamla märgben och andra leksaker ute på gräsmattan. Jättekul att se!
28feb13.2

Själv testade jag att på ett mindre område gömma T för Iris. Vi har bara tränat inomhus förut och Iris letade som besatt men var inte helt säker på vad det var vi letade efter. Däremot när hon fått lite hjälp att hitta så ligg/krafsmarkerade hon fint. Jag kände mig nöjd ändå då vi tränat pyttelite på det på sista tiden och som sagt utmhuspremiärade.

Efter upprepade sök för både Nemo och Iris plockade vi fram min ärm och kollade vad Nemo tyckte om att bita på den. Han fick även låna Iris sele för att inte behöva dra i sitt halsband.
28feb13.5
Jag vet inte vem som tyckte det var roligast, Nemo eller hans husse men kul hade de! Jag tycker att Nemo fick till många fina bett i ärmen.
28feb13.4
28feb13.3
Sist men inte minst fick upprörda Iris som sett vad vi gjorde ute på tomten komma ut och bita i sin ärm. Första gången hon fick lov att hugga tag i den drog hon omkull mig tjong i backen!

5 svar på ”Nemo kör sök och tuggar ärm!”

    1. Nikon 300s och de här bilderna är tagna med mitt favvo-objektiv; Nikkor AF-S 50mm f/1.4G

      Bilderna åker genom vanliga photoshop. Smile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette