Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lös hund på promenad – Livet med dobermann

Lös hund på promenad

Upptäckte att jag hade lite film i min lur från nu i februari på Iris när hon var ute och knatade på Gärdet i Stockholm och på promenaden hem på Lidingö.

Jag vet inte om en lydig hund är en lyckligare hund men det är i Iris fall en lös hund. Filmen passar rätt bra nu när koppellagen träder i kraft. (1 mars-20 aug).

8 svar på ”Lös hund på promenad”

    1. Ja gör det! :yes:

      Jag är lite sur för att jag inte fick med när vi gick på Gärdet och pratade om något när jag mitt i en mening såg att Anna mållåste på en skidåkare och började springa i full fart och jag bara sa till dig ”Öh du, Anna är på väg åt fel håll” och du helt coolt ropade på henne och hon vände direkt. Ingen av oss var ens orolig tror jag

  1. Nästan precis sådär är min hund lös, jättefin kontakt och lyssnar direkt. MEN han är tyvärr väldigt osäker, springer fram och skäller på folk och hundar så han får inte gå lös om det inte är inhägnat. Sparar denna video som inspiration, vi tränar massor och hoppas vi blir lika duktiga som er en dag! :-)

  2. Duktiga ni är :-) Tycker min Zendie går långt fram i ”fritt följ” Var har du Iris bog? När jag tittar på filmen, ser hon ut som min.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *