Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Promenad med Plexus – Livet med dobermann

Promenad med Plexus

I dag åkte Iris och jag in till Lund och gick en promenad med dobermannkillen Plexus och hans matte. Vi har träffat dem båda en gång förut men då hann jag inte uppfatta mer än att unge herr Plexus uppförde sig lite som ett popcorn. Studs-hopp-hopp-popp!

Därför var det det lite spännande att träffa honom igen och se om han poppar jämt eller om det bara var då den gången. Men det visade sig att nästan alla tassarna höll sig i backen nu och vi började promenera längs fält och vattendrag. Vi pratade massor längs vägen och hundarna stretade på i sina koppel. Det finns galet mycket att prata om när man har dobermann!

När vi kom till en lämplig äng fick Iris gå lite lös. Plexus också. Sen sa det vrrooom kan man säga. Plexus gillade att springa! Iris följde med honom en liten bit men mest stod hon faktiskt bara och tittade efter den lille kanonkulan iklädd overall. Det blev ett bra tillfälle att öva inkallningar med Iris, tack för det Plexus!
21mars13.4
21mars13.3
21mars13.2
21mars13.1
Nästan två timmar senare var vi tillbaka där vi började och gick in i en rastgård där hundarna fick skutta runt som de ville innan Iris och jag hoppade in i bilen och åkte hemåt igen.

Sen måste jag bara kommentara den där overallen som Plexus hade på sig. De är så söta med dem på våra vovvar! Bakbenen ser ut att vara helt raka och hela hunden ser ut som ett stort gosedjur! Iris måste nog skaffa sig en bara för att!

2 svar på ”Promenad med Plexus”

  1. Jag hade jätte trevligt idag, och Plex är helt utslagen så han verkar ha trivts han med :)
    Säg till när ni vill göra om det!

    Och klart Iris ska ha en overall ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *