Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lina minns – Livet med dobermann

Lina minns

I dag har vi tränat på den nya burkbanan. Lina lika söt och duktig som alltid, Iris var fröken kaos.

Det går inte att träna dem på samma sätt och under eftermiddagen har jag klurat på vilket sätt som är bäst för Iris samt exakt vad det är jag vill träna just nu.

Det sistnämnda låter lättare än det är. Iris går upp i varv, är så snabb att jag ibland inte hinner med att belöna det rätta innan hon redan är på g att göra fel igen. Märker hon att hon är fel ute börjar hon frilansa och liggmarkerar allt, tar till krafs och ljud, söker kontakt istället för att fokusera på burkarna. Tränade därför inte mer med henne för att inte förvärra, fick sätta mig och köra stubbövning och fortsätter en annan dag.

Lina visade mig dock en sak som är värd att tänka på när hon sökte i dag. Hon har snorkoll på var burken fanns förra gången hon körde. Av sex burkar går Lina bara fram och nosar på alla i tur och ordning vid första söket, efter det knatar hon direkt fram till den burk där hon hittade sist, oavsett vilken burk i ordningen det var. (Kan Lina räkna?) Först när hon konstaterat att burken flyttat på sig börjar hon nosa på de andra. Smart och lat Lina.

2 svar på ”Lina minns”

  1. Fina Lina! :)
    Blir lite blödig när jag ser hennes gråa nos och tänker på Himeko.. :heart:

    Ser för övrigt väldigt roligt ut det där och jag tror jag måste prova med herr vit! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *