Jag fyller ett år

För inte så länge sedan firade jag sju år som dobermannägare men livet med dobermann känns rätt naturligt vid det här laget. Likaså är det om någon månad sju år sedan jag började skriva på den här bloggen, tiden går fort när man har roligt.

Men just nu är det annan årsdag som är mer spännade; i och med att senaste numret av tidningen kom ut så firar jag ett år som redaktör för svenska dobermannklubbens tidning.

Själv ser jag bara alla fel och stavfel i tidningen varje gång den kommer ut men jag måste erkänna att jag blev väldigt nöjd med just omslaget denna gången.

Jag tror de flesta fick sitt nummer innan påskhelgen för övriga som råkar se det här så sabbar jag nu för så här ser omslagets fram- och baksida ut.
tidning12013
Mina första år som dobermannägare var lite knepiga av flera anledningar och efter några år när bloggen blev större har den också inneburit att en del människor blivit väldigt arga på mig.

När jag tillfrågades om att bli tidningsredaktör så trodde jag att det skulle innebära ännu mera dumheter men jag tycker att det går så bra så! Jag har bara fått lite skäll men det har ju varit ett dammkorn i rymden i jämförelse med allt det andra. Dessutom kommer jag att ha dobermann i resten av mitt liv, bloggar gör jag så länge som jag själv känner för det men säger någon åt mig att jag får sparken från tidningen eller att den läggs ner i morgon, ja då är jag lika glad ändå.

I dag öppnade jag indesign och började på projektet tidning nummer 2 2013.

8 svar på ”Jag fyller ett år”

 1. Grattis på 1 års dagen! Jag älskar förstasidan! Den visar precis hur härlig denna ras är. En bild säger mer än tusen ord Big Smile

  1. Tack! Smile

   Ja det var riktigt bra bilder som skickades in, önskar att jag hade kunnat få plats med fler på omslaget!

 2. Jag tycker du gör ett super bra jobb med tidningen!! Alltid lika roligt när den dimper ner i brevlådan och man längtar bara efter nästa nummer! Jätte fin tidning med många fina bilder.
  Tack så mycket!!
  Med vänlig hälsning, Johanna

  1. Tack! Man längtar på ett lite annat sätt efter tidningen när man är den som gör den. Jag vill bara att alla medlemmar ska få den! Smile

  1. Det är nog först och främst att jag skrivit om avel som retat upp några människor. Inget att bry sig om. Smile

   Jag tycker att det är kul att göra tidning! Men jag tar det inte personligt om tidningen skulle läggas ner eller om någon har klagomål på den.

  1. Ja det är det, men en prenumeration utan att vara med i dobermannklubben blir jättedyr. Jag vet itne hur det funkar för utlandsmedlemmar i klubben men de borde ju också få sin tidning? Du får gå med i svenska dobermannklubben.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette