Vegas fantastiska stuga!

I går åkte vi hem till Eva och Vega. Vi fick följa med till Evas guldskatt till stuga vid havet. Det var makalöst fantastiskt!

Det var så fint och mysigt och Eva hade med sig mat, grillat och potatissallad som vi åt i solskenet.
4maj13.3
I vanliga fall är de flesta utflykter vi gör mest uppskattade av Iris och Lina liksom bara hänger med, i dag var det nog Lina som hade det bäst. Hon fick nosa och strosa och springa och rulla sig hur mycket som helst. Kika efter fåglar i solskenet.
4maj13.5
Sötast var hon när hon stod vid lilla grinden och såg lite olycklig ut för att hon inte fick gå ut från tomten.
4maj13.4

Det var faktiskt första gången som Vega fick träffa mina vovvar och de fick vara lösa tillsammans. De har alltid varit träning och åtskilda förut. Jag försökte fånga alla tre på samma bild men det var svårare än man kunde tro. De hade en tendens att sprida ut sig. Lina var ute i vattnet fast de andra var inne på land också, högst ovanligt.
4maj13.6

När vi ätit klart gick vi ner till havet och fördiskade. Både Iris och Vega var föredömliga arbetande brukshundar och hjälpte till efter bästa förmåga.
4maj13.1
Efter disken tog Iris en spontan simtur.
4maj13.2

Innan vi gick tillbaka hem till Eva igen gick vi en runda längs vattnet där Eva brukar gå med sina vovvar. Det var fint och vi beundrade bland annat lite svanar på avstånd.
4maj13.7
Något slog slint i lilla Iris skalle och efter det gjorde hon några rusningar efter sjöfåglarna som seglade uppe i luften, jag blev jättearg på henne. Man få inte jaga pippin i luften även om man kommer tillbaka nästan direkt!

5 svar på ”Vegas fantastiska stuga!”

  1. Va fint de va vid stugan! Smile Ser så varmt och härligt ut, snart ska vår värmen komma till oss också Smile längtar!

  2. Det här med att för-diska är det väldans praktiskt att ha en hund till. Här på vår stuga finns inget rinnande vatten till själva huset, så det är så oerhört praktiskt att ha två glada tungor nära till hands.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette