HURRA!!

I dag är det många hurra! I går fick jag meddelande om att bloggen blivit hackad och stängdes därför ner av webhotellet. Rädslan att flera års dobermannliv dokumenterat bara försvunnit fanns där och det kändes inte bra i magen kan jag säga! Tack vare bra support från dem och en husse som är en fena på att fixa datasaker så är den nu up and running igen. Hurra!

Men det är det lilla hurraet, nu till den viktiga saken att hurra över! I dag fyller mitt hjärta Lina 9 år och hon var extra pigg och glad när hon vaknade i dag och vi sjöng och gratulerade. Hon dansade runt och hoppade på stället.

När jag sa att det var dags för födelsedagsfotografering på gräsmattan fick hon plötsligt en massa viktig nosning att göra! Hon ville inte ha goda hundgodisar för att titta åt kamerans håll. Jag fick pocka och locka och säga snälla Lina innan hon gav med sig och satte upp sig.
lina10ar1

När hon hade satt sig ville jag att hon skulle vinka, det är hon normalt väldigt bra på. Inte. Nioåringar tittar bara med förvåning på dig och undrar vad ”vinka” betyder och när de ska få godisbiten för att de sitter still i det lätt fuktiga gräset. Så Lina fick göra precis det.
lina10ar.2

Nu ska Lina förhoppningsvis ha en bra dag med utflykt och andra dobermannvovvar! Jag undrar om hennes nos kommer att vara gråare på tioårsdagen nästa år?
lina10ar3

12 svar på ”HURRA!!”

  1. Nu brjar hon komma upp i den där underbart härliga ”gammal klok hund”-åldern snart. Eller ja, några år till har hon innan hon är ”gammal” Smile

  2. Grattis Lina!! =) Äldre hundar är så fina med lite grått på nosen. De ser så visa och kloka ut, vilket de säkert också är. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette