Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris första lydnadstävling – Livet med dobermann

Iris första lydnadstävling

I går tog jag mig en funderare på det här med Iris träning. Hon kan just nu alla moment lydnadsklass ett och i lydnadsklass två är det inkallning med ställande och fjärrdirigeringen som vi inte övat så mycket på att det sitter tävlingsmässigt. Resten sitter tillräckligt bra för att vi är inne på finslip.

Att säga att jag vill bli klar med både ettan och tvåan i år kanske låter uppstudsigt men det är faktiskt det som är målet. Så att man kan börja kika på momenten i lydnadsklass tre sedan och har något att sikta på till nästa säsong.

Då går det ju inte att sitta hemma på rumpan och bara planera, man måste ut och tävla också!

Därför har jag nu efter att ha varit inne på SBKs tävlingskalender anmält oss till vår första tävling! Shit så spännade och kul det ska bli! Plötsligt känner jag en rätt hög motivation att träna lydnad.

Är det någon som vill träna lydnad så säg till för nu är vi plötsligt superseriösa här!

18 svar på ”Iris första lydnadstävling”

  1. Exakt – inte sitta på rumpan, utan ut och tävla med er! :wink: Tror ni kommer att klara det galant. Lycka till!

  2. Det finns väl egentligen bara två sätt det kan gå på; full pott eller helt åt helvete. :p

    Den dagen tävlingen går av stapeln så blir det säkert film och/eller bilder om jag känner mig själv rätt! :wink:

  3. Men va roligt!!! Momenten kan hon ju så det är bara det tävlingsmässiga som ni behöver nu och då måste man ju…. tävla… haha
    Har ni fått ordning på platsliggningen nu?
    Håller mina tummar när det är dax! Tyson med såklart :D

    1. Tack Camilla (och Tyson!) Att gå runt här hemma och tro att hunden kan allt är ju inte samma sak som att komma ut och tävla. Så det är hög tid nu!

      Vi kör minst en platsliggning på 2-3 min varje dag här på tomten nu så det är ju mycket lättare att mängdträna nu när vi bor så här! Men vi ska öva med lite andra vovvar innan också.

  4. Hittade in på din blogg och den är väldigt fin. Har alltid tyckt att Dobermann är den vackraste hundrasen och dina tjejer kan enbart bekräfta det. Lycka till med din träning..Ska fortsätta kolla in här. :)

    1. Roligt med woohoo! :D

      Tyvärr har jag fullt upp hela denna veckan men hur har du det onsdag, torsdag, fredag nästa vecka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *